Adnan ÖZ

Adnan ÖZ

Mail: [email protected]

Sevincimize Korona Engeli!

Bir virüs geldi bütün dünya allak bullak oldu. Bir çok ülke spor müsabakalarını durdurma kararı aldı. Büyük bir ihtimal yarın (bugün) yapılacak olan toplantı sonucu ülkemizdeki futbol ve bütün müsabakalar da durdurulacaktır.

 

Tam Samsunspor için her şey güzel giderken yine sevincimiz kursağımızda kaldı. Ne zaman taraftar rekoru kırmayı hedeflesek bir engel, bir mani çıktı ve bu rekoru kıramadık. Bu sefer de koronavirüsü nedeniyle seyirci rekoru tabiri caizse güme gitti.

 

Oysa Samsunspor oyun olarak olmasa da sonuç ve puan olarak beklediğimiz, hayal ettiğimiz gibi gitmekteydi. Hatta rekor üstüne rekor kırmakta ama maleesef neidüğü belirsiz bir virüs yüzünden biz bu rekorlara şahit olamıyoruz.

 

Ve malesef ki bizler de taraftar olarak rekor kırmak istiyoruz ama en azından şimdilik bu mümkün gözükmüyor. Bu durum tabii ki bizi üzüyor ama hiç bir şey  bir insan canından daha değerli değildir. Dolayısı ile tedbirli olmak, alınan tedbirlere uymak zorundayız.

 

Görüldü ki futbol taraftarsız olmuyor. Bunu bu hafta oynanan Galatasaray- Beşiktaş, Trabzonspor-Başakşehir ve bütün maçlarla birlikte bizleri ilgilendiren Yılportsamsunspor- Zonguldakkömürspor maçında da iyice anlamış olduk.

 

Yapılması gereken 2020 avrupa kupalarının bir yıl ertelenmesi ve mevcut liglere bir süre ara verilmesi olmalıdır. Aksi düşünülemez. Liglerin dondurulması ya da bir şekilde yok sayılması verilmiş emeğe yazık etmek olacaktır.

 

Ligler virüs sıkıntısı geçene kadar ertelenmelidir ve maçlar sıkıntı geçince taraftarlı oynanmalıdır. Bu yaz aylarına denk gelirse de gerekirse bu yıl yaz tatili yapılmasın ve ya ligler sıkıştılmış bir şekilde oynansın yaz tatiline de fazla etki etmeden bitirilsin.

 

Samsunsporumuz Zonguldakkömürspor maçının ilk yarısı çok kötü oynasa da ikinci yarının başlarında oynadığı güzel oyun ve bulduğu iki gol ile  hanesine üç puan ve bir galibiyet daha yazdırdı.

 

 Biz inanıyoruz Yılportsamsunspor bu hızla süperlige çıkacaktır. Yeter ki ülkemizde her şey normale dönsün, yeter ki virüs tehdidi az hasar ile atlatılsın.

 

Allah CC bütün dünya mazlumlarının ve hepimizin yardımcısı olsun İnşallah.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar