Doğan BEKİN

Doğan BEKİN

Mail: [email protected]

TOPRAK AYAĞIMIZIN ALTINDAN KAYIYOR

Julİan Assange, ABD diplomatik kaynakları tarafından 1979'dan beri kaleme alınan ve ABD Kamu Diplomasi Kütüphanesi’nde (Public Library of U.S. Diplomacy-PLUSD) muhafaza altında tutulan 531,525 adet “Diplomatik Carter Telgrafları III"ı 28 Ekim 2017'de deşifre ederek, İŞİD’in 1979'dan itibaren CIAve MOSAD tarafından nasıl oluşturulduğunu tüm çıplaklığıyla Wiki Leaks belgeleriyle ortaya koymuş oldu.

Julian Assange, Carter telgraflarıyla birikte toplam 3.3 milyon ABD telgraflarını deşifre ederek gün yüzüne çıkarmış oldu. Bu telgraflar içerisinde ünlü Siyonist ve ABD eski Dışişleri Bakanı Henry Kissenger’ın İran Şahı’nın saklanabileceği gizli bir yer temini için David Rockefeller ile nasıl yazıştığını da ortaya çıkarmış oldu.

Assange, söz konusu belgelere dayanarak, 11 Eylül İkiz Kuleleri saldırısı ve Irak ve Afganistan işgallerinin direk olarak İŞİD’in güç devşirmesine yönelik hamleler olduğunu da açıkça ifade etmektedir.

Bu nedenle, İslam dini ile terörü ısrarla birbirine eklemlemeye ve "İslami terör" kavramını bilinçli şekilde kullanmaya çalışan Batı’nın bu ısrarlı tutumu, bir ön yargılı yaklaşım olmaktan çok bir tercih nedeni olduğu ortaya çıkmaktadır.


Batı, Türkiye dâhil ,"Müslüman Kimlikli Ortak Düşman" oluşturma çabası içerisindedir. Bu nedenle 54.Hükümetin Başbakanı Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ın son dönemlerde ısrarla vurguladığı : "Toprak ayağımızın altından kayıyor" sözünü unutmamak gerekir kanaatini taşıyoruz.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar