Adnan ÖZ

Adnan ÖZ

Mail: [email protected]

TÜRKİYE DÜŞMANLARI CUMHURBAŞKANIMIZIN GİTMESİNİ NEDEN İSTİYOR?

Türkiye “Düşmanları” Cumhurbaşkanımızın gitmesi için elbirliği içindeler. Türkiye düşmanlarını biraz açalım. Düşman dedik ama bunlar ticaretimiz olan ve bazen bazılarına duruma göre “Dost!” dediğimiz ülkeler. ABD, Fransa, İsrail, Yunanistan, Almanya, Belçika ve hatta Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere bir sürü devlet yöneticileri reisin gitmesi için legal ve illegal yollardan mücadele vermekteler.

PKK, FETÖ, DHKP-C, YPG ve bir sürü Türkiye düşmanı terör örgütleri de Cumhurbaşkanımızın gitmesi için ellerinden geleni yapıyorlar.

Tabii ki siyasi partilerimiz de elbirliğiyle Cumhurbaşkanımız gitsin diye uğraş veriyor. Ve fakat siyaset zaten iktidara gelmek için yapıldığı için siyasilerin bu talebi yaptıkları işin doğası gereğidir. Onları hariç tutmak gerekir.

Ben, yazılarımda bazen bana ulaşmış öneri ve eleştirilere makul bulmak şartıyla yer veririm. Yine bir tanıdık mesaj atmış. Noktasına virgülüne dokunmadan yazıyorum. “Ben Cumhurbaşkanımızın bazı uygulamalarından rahatsızım. Tam bu seçimde reise destek vermek konusunda tereddüde düşüyordum fakat öyle gelişmeler yaşıyoruz ki, bir oyum değil bin oyum olsa inadına yine reise veresim geldi. Şerefsizin biri, vatan haini olduğu için ülkeden kaçmış olduğu halde ‘Reisi indirip yargılayacağız,’ diyor. Sen kimsin lan vatan haini? Benim ülkemin meşru Cumhurbaşkanını indirip yargılayacağız diyorsun. Sen bu cesareti nereden buluyorsun? İnadına reis sonuna kadar reis,”diye yazmış.

Hainlik ettiği için Türkiye’den kaçmış alçakların ya da PKK ve ABD uzantısı bilimum terör örgütlerininCumhurbaşkanımızı hedef alması, ona hakaret etmesi ve onu indirmek için iş birliği yapıyor oluşu onu bu seçimdendezafer ile çıkarabilir.

Ve fakat siyasi partilerin muhalefet ederken seçtikleri dil anlaşılır gibi değil. Bazı parti yöneticileri teröristlerin kullandığı dilin aynısını kullanarak Türk milletinden destek alacağını sanıyorsa bir kez daha hüsrana uğrayacaktır.

Her şeye rağmen Türk milleti zalimler, emperyalistler ve teröristler karşısında kendi insanına, onu beğenmiyor olsa bile sahip çıkacaktır. Şayet böyle devam ederse Cumhurbaşkanı tekrar seçilecektir.

Muhalefet özgün ve toplumun değer yargılarına uygun bir muhalefet dile geliştirmelidir. Oysa muhalefet edilecek o kadar çok konu varki bunları dile getirmeyip ithal dil kullanmak sanki iktidara gelmek istenmiyor gibi bir algı oluşturuyor.

Hele de doğal afetleri bile siyasi ranta devşirmeye çalışmak hiç akılcı ve hiç ahlaki değil. Anamuhalefet partisi üyeleri yangın bölgesinden video paylaşıyor ve yemin ediyor “Bir uçak, bir helikopter görmedim,” diyor ama bu konuşmayı yaparken arkasından uçaklar helikopterler geçiyor.

Söylenecek o kadar söz varken hep “Uçak görmedik, helikopter görmedik,” diye eleştiri yapmak milletin aklıyla alay etmek değil mi? Yetersiz gelse de uçakları, helikopterleri görmüyor mu bu millet? Millet soruyor “Sizin muhalefetten anladığınız bu mu?” diye.Eeetabi bunu gören vatandaş onlara oy verir mi? Yıllardır vermiyor işte ve böyle giderse vermeyecektir de

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar