Murat MARAP

Murat MARAP

Mail: [email protected]

TÜRKİYE TERÖRDEN NASIL KURTULUR?

TÜRKİYE TERÖRDEN NASIL KURTULUR?

Başımıza bela olalı neredeyse 40 yıl oldu. Aslında başımıza bela mı oldu yoksa bela mı edildi. Pkk terör örgütünden bahsediyoruz.

Dile kolay nerdeyse 40 yıldır başımıza bela olan, huzur bozan bir terör örgütüne karşı mücadele veriyoruz. Onlarca vatan evladı bu kahpe örgüt yüzünden canından oldu, bu topraklar üzerine şehit düştü.

Aslına bakarsanız Pkk terör örgütü durup dururken ortaya çıkmış alelade bir illegal örgüt değildir. İllegal deren "hayırdır legal bir örgüt mü?" diyenleriniz mutlaka olacaktır.

Bu kadim topraklar bize atalarımızdan yurt olarak kaldı. Düşman her ne kadar yenilmiş olsa da kendi emellerinden asla vazgeçmedi. Belki yarında vazgeçmeyecektir. Pkk terör örgütü kurulmadan önce bu vatanda sağ-sol kavgası vardı ki kardeş kardeşi öldürüyordu.

Sağ-sol kavgası, Pkk terör örgütü gibi yapılanmaların asıl nedeni Türkiye Cumhuriyet'inin parçalanıp bölünmesidir.

Siyonist yahudiler kendilerine yurt edinmek için dönemin padişahı Sultan Abdülhamid Han'dan Filistin'de bir yahudi devleti kurmak için toprak istemişler, Sultan Abdülhamid Han ise resmen elinin tersi ile iterek Filistin topraklarından bir karış yer vermediği gibi bu topraklar üzerinde de bir yahudi devleti kurulmasına asla izin vermemiştir.

İsviçre'nin Basel kentinde düzenlenen birinci siyonist toplantısında alınan kararlar neticesinde 1948 yılının Mayıs ayında Filistin toprakları işgal edilerek bir yahudi devleti olan İsrail kurulmuştur.

Siyonist yahudilerin derdi sadece bir devlet kurmak değildi. Asıl en büyük amaçları Filistin toprakları üzerinde bir yahudi devleti kurduktan sonra Arz- Mevud'u (vaadedilmiş topraklar) yani Fırat Nehri ile Nil Nehri arasında kalan toprakları da büyük İsrail devletinin içine katmaktı.

Bugün Ortadoğu'da dökülen kanlara bakın, hepsinin altında mutlaka bir siyonist parmağı bulacaksınız. Bölgenin en güçlü devleti olan Türkiye'yi yıkmak kolay olmayacağı için Pkk terör örgütü kurulmuş ve Türkiye'yi bölmek ve parçalamakla görevlendirilmiştir. Bize göre illegal ama kurdurtanlara göre legal olan Pkk terör örgütü bugün sadece bir maşadır.

Bakın Amerika'ya, her defasında sırtını okşadığı ve beslediği Pkk terör örgütü yok olma esnasına geldiği her defasında sırtını okşuyor, besliyor ve hep elinden tutuyor. Amerika'nın derdi belli, Büyük İsrail Devleti'ni bu topraklar üzerinde kurdurmak için Türkiye'nin zayıflamasını hatta hareket edememesi istiyor.

Türkiye'nin Pkk, Ypg, Pyd gibi terör örgütlerinden kurtulması için acil yapması gerekenler şunlardır ki;

- Derhal ve ivedikle ülkemizde bulunan başta İncirlik ve Kürecik ABD üstlerini derhal kapatmalıdır. Bundan asla taviz verilmemelidir.

- Avrupa Birliği sevdasından vazgeçmeli ivedilikle Türkiye öncülüğünde kurulan D-8'leri büyütüp Dünya İslam Birliğini kurmalıdır.

- Amerika ile olan bütün dostane ilişkileri askıya almalı, İsrail'i devlet olarak tanımaktan vazgeçmelidir.

 

Türkiye derhal özüne ve aslına dönmelidir...

 

Selam ve dua ile...

Makale Yorumları

  • Sakine Tekin19-02-2021 17:25

    Yazınıza katılıyorum . Başarılarınızın devamını diliyorum .

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar