Hüseyin LİKOĞLU

Hüseyin LİKOĞLU

Mail: [email protected]

Yağdır Mevlam kurşun

Yağdır Mevlam kurşun

Bir inşaat bekçisinin hırsızları kovalamak için sıktığı mermilerin bir tanesinin İYİ Parti İstanbul İl Binası’na isabet etmesi, partide bayram havasına sebep oldu. Kurşunun isabet etmesinin üzerinden 13,5 saat geçmesinin ardından polise haber verildi. Zira arzu ettikleri gibi bir provokatif saldırı olsaydı, saldırgan ortadan kaybolacaktı ve olay faili meçhul kalacağı için 14 Mayıs’a kadar üzerinde tepineceklerdi. 6’lı Masa’dan büyük bir hışımla kalkıp, Marriott Otel’deki sağır katta yaptığı görüşmenin ardından kuzu gibi masaya dönen Meral Akşener, saldırıyı duyunca büyük bir iştahla İstanbul’a geldi. “Vurulduk ey halkım, oylarınızı bize verin” dedi.

AKŞENER KURŞUNA SIMSIKI SARILDI

Normalde İçişleri Bakanlığı yapmış bir siyasetçi böyle aceleci davranmaz. Bilir ki Türk Polis Teşkilatı bu olayı en kısa zamanda aydınlatır. Ama 90’ların karanlığının İçişleri Bakanı olan ve Susurluk skandalını dönemin Başbakanı Necmettin Erbakan’a yalanla örtbas eden Akşener, aynı karanlık yüzünü burada da gösterdi.

Kuzu kuzu masaya dönülmesinin ardından başlayan ve Yavuz Ağıralioğlu’nun PKK-HDP ile iş birliğini gerekçe göstererek istifasıyla zirveye çıkan İYİ Parti’deki erimeyi durdurmak için Meral Akşener, kurşuna sımsıkı sarıldı. Ancak olay kısa sürede aydınlanınca büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

Akşener son olarak, nerede sıkıldığı belli olmayan onlarca kovanla Meclis’te partisinin grup toplantısında kürsüye çıktı. Saraçhane’den sonra Merter tiyatrosu da tutmayan Meral Hanım öyle öfkeliydi ki savurduğu kovanlar ta CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kadar geldi.

Merter tiyatrosuna özenen CHP’nin gayriresmi İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Bize niye kimse kurşun sıkmıyor” diye hayıflandığı bir anda beklenen oldu. Kurşun yok ama sesi gelmişti. Canan Hanım da hemen sarıldı elindeki akıllı telefona açtı sosyal medya hesabını peş peşe tweetler attı, “Vurulduk ey halkım” diye sevinç paylaşımları yaptı.

Sonra diğer partilerden mesajlar geldi. “Kınıyoruz korkmuyoruz” lafları edildi. Meral Hanım, Kılıçdaroğlu’nu aradı derken, İstanbul Valiliği’nden açıklama geldi. “Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’ndan TEM Otoyolu Edirne istikametinde otoyolun 2. şeridinde hızla seyreden bir araçtan havaya ateş edildiği tespit edilmiştir” denildi açıklamada.

Saldırganlar dün yakalandı, uyuşturucu müptelası oldukları tespit edildi. Ve sosyal medya paylaşımı için ateş açtıklarını söylediler. Yani CHP’nin Seyrantepe tiyatrosu da boş çıktı.

Türkiye’deki bütün silahlı terör örgütleri, PKK’sından FETÖ’süne, MLKP’sinden TİKKO’suna, DHKP/C’sinden THKP/C’sine hepsi istisnasız 6’lı Masa ve HDP’yi destekliyor. Ve bunu açıkça ilan ediyorlar. Üstelik bu yasa dışı terör örgütlerinin legal görünümlü partileri de Yeşil Sol İttifakı içinde ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyorlar. Ayrıca umut bağladıkları yeraltı dünyasının eli silahlı adamları da bunlardan yana.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN TAMAMI ERDOĞAN’I YIKMAK İÇİN BİRLEŞTİ!

PKK’nın kadın elebaşlarından Bese Hozat, Kılıçdaroğlu’nun adaylığına destek olmak, Erdoğan’ın kaybetmesini sağlamak için 14 Mayıs’a kadar silahlı eylemlerini durdurduklarını açıkça ilan etmişti.

Suriye’de bulunan THKP/C elebaşı, “Erdoğan’ın yıkılması için Millet İttifakı ve tüm demokrasi güçlerinin toplandığı Emek ve Özgürlük İttifakı ve Sosyalist Güç Birliği gücümüzü birleştirdik” dedi.

Yeryüzünün gördüğü en aşağılık, en tehlikeli terör örgütü Fetullahçılar bu seçimde, her türlü kötülüğü yapacak bir hareketliliğe sahip görünüyor.

Terör örgütlerinin bu kadar sahiplendiği bir seçim ortamında tabii ki korkmak lazım. Bunun için hem tedbirleri en üst düzeyde tutmak hem de herkesin sorumlu davranması gerekir.

Ne yazık ki muhalefet, bırakın bu sorumluluğun gereğini yapmayı, saldırı olsun diye adeta dua ediyor.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar