YUSUF KAPLAN

YUSUF KAPLAN

Mail: [email protected]

Yahudi sorunu: Dünyayı cehenneme çeviren azman Yahudi Leviathan’ı durdurulmadan dünya gün yüzü göremeyecek!

Gazze direnişi, Filistin’in aziz direnişi, İsrailli haydutları da, Batılı kölelerini de çılgına çevirdi. Özelde İsrail’in genelde küresel kapitalist sisteme çeki düzen veren Yahudi gücünün nasıl vahşî bir canavar olduğunu ispat etti.

Dahası Gazze’de yaşanan soykırım, naklen yayınla katledilen masum insanların kanı, Batı uygarlığının Yahudi gücüne nasıl boyun eğdiğini bütün dünyanın gözü önünde gözler önüne serdi. 

 

DÜNYA, YAHUDİLERİN ESERİ VE YAHUDİLERİN ESİRİ 

Şu cümleyi çok rahat kurabilecek durumdayız artık: Modern dünya Yahudilerin eseri, modern dünya Yahudilerin esiri.

Bütün Batı dünyasının demokrat (!) yönetimleri İsrail’in katliamlarına alkış tutuyor, halkları ise sokakları dolduruyor, yönetimlerini protesto ediyor!

Dünyayı aptallaştırıyorlar: Dünyanın Yahudiler tarafından aptallaştırıldığı her yerde görüldü bütün çıplaklığıyla. ABD Başkanı Biden, ciddi sağlık sorunları yaşamasına rağmen Gazze’deki katliamlar ürpertici bir şekilde sürerken adamlar Biden’ı sürükleye sürükleye Tel Aviv’e getirdiler ve Netanyahu katilinin önünde diz çöktürdüler!

Koskoca Almanya, Yahudilerin kölesi gibi hareket ediyor!

Görüldüğü gibi, dünyanın katmerli bir Yahudi sorunu var.

Yahudilerin önce dünyanın ekonomisine hâkim olmaları, sonra da bu ekonomik gücü silaha dönüştürüp bir kaç küresel kartel elinde toplanan bu Yahudi gücüne bütün dünyayı boyun eğdirmeleri bunun bir göstergesi.

Bill Gates bunlardan biridir. Facebook’un sahibi Zuckerberg bunlardan biridir.

Hollywood’un, Silikon Vadisi’nin bütün diğer ağababaları Yahudidir ve Yahudi olmayanları köle gibi kullanırlar. Özellikle de Hindistan’ın zeki çocuklarını, (Yahudilerin teknolojik oyuncaklarını iyi oynatan ama zamanla kendileri oynayan, oynatılan kuklalara dönüşen yeteneklerini) tepe tepe kullanmaktan çekinmezler. 

 

 DÜNYANIN BİR YAHUDİ SORUNU VAR!

Yahudi sorunu, temelde, Yahudilerin gücü kutsamaları ve gücü ele geçirince de o güçle bütün insanlığa kan kusturmalarıdır. Bütün insanlığı önlerinde diz çöktürecek kadar bu maddî gücü silah gücüne tahvil ermeleri ve en ileri teknolojik silahları geliştirecek ve bu silahları gözlerini kırpmadan masumların üzerine yağmur gibi yağdıracak kadar vahşîleşmeleri!

Herhalde büyük düşünür Heidegger, teknoloji’yi “vahşî canavar” olarak tanımlarken teknolojinin bu kontrolden çıkabilecek -neredeyse “sınırsız”- gücünü iyi biliyordu.

Birinci Dünya Savaşı’nda Amerikan silah endüstrisinin Yahudilerin kontrolündeki uçakları kullanılmış, insanları kitleler hâlinde katleden silahların ilk kez kullanıldığı bu savaşta savaş silahlarının ne kadar ürpertici özellikler kazanabileceği görülmüştü.

Birinci Dünya Savaşı’na, Amerika, kitleler üzerine bomba yağdırarak kitlesel katliam yapan silahlarını denemek için girmiş ve savaşın seyrini değiştirmişti. İşte Yahudi gücü, bu savaşta kesin zaferini ilan ederek Amerika’yı içeriden ele geçirdi. 

 

 YAHUDİ LEVIATHAN’I: KÜRESEL YAHUDİ HEGEMONYASI 

İkinci Dünya Savaşı, Yahudilerin hem Amerika’nın bütün kurumlarını ele geçirmelerine ve tarihteki en büyük Yahudi devletinin, (ABD’nin) tohumlarını ekmelerine hem de dünyayı kukla gibi kullanmalarına zemin hazırlayan bütün ekonomik ve siyasî kurumları inşa etmelerine ve yeni bir dünya düzeni kurmalarına yol açan, bu gerekçelerle çıkartılan bir savaştı: Sonuçta, hem yüzyıl önceki Yahudi soykırımı, ürpertici bir propaganda ve beyin yıkama endüstrine dönüştürülmüştü hem de Yahudi gücüne boyun etmeyenleri boyun eğdiren yeni bir engizisyon mahkemesine!

Gelinen noktada Yahudi gücü, dünya ekonomisini kontrol eden bir kaç devâsâ kartelle, dünyanın küresel kurumlarına hükmeden, keyfine göre çeki düzen veren kontrolsüz bir güce dönüştü: Dünyayı sosyal darwinizm’in hâkim olduğu, kendi gücüne boyun eğenlere yaşama hakkı tanınan, kendi gücüne boyun eğmeyenlere yaşama hakkı tanınmayan, bunun da en önde gelen (başta 100 yaşına merdiven dayayan dünyanın yaşayan en büyük düşünürü Habermas ve yanısıra Hariri gibi çok popüler kişiler olmak üzere) savunulabildiği tastamam orman kanunlarıyla hükmedilen bir Yahudi Leviathan’ının, zorba, mutlak devlet anlayışının sözkonusu olduğu vahşî bir canavarın insafına terketti.

İkinci Dünya Savaşı, Yahudilerin kontrolünde bir dünya düzeninin kurulduğu bir savaştı. Soykırım endüstrisinin sözünü ettiğim iki kolu üzerine bina edilmiş Leviathan’ı / “canavar”I andıran bir dünya düzeni dayatılmıştı dünyaya.

Bütün kurumları, Yahudi gücü Leviathan’ın keyfine göre kullandığı, örneğin BM’nin beş daimî üyesini Yahudilerin çıkarlarını koruyan bir sopaya dönüştürerek tepe tepe kullandığı bir zorbalık düzeni inşa edecek şekilde geliştirmişti. Birleşmiş Milletler’de İsrail’deki Yahudiler aleyhine alınan hiçbir kınama kararına uyulmamış ve bu kararlara uyulmasını sağlayacak tedbirler alınmamıştı.

Dünya düzeni Yahudi Leviathanı’nın mutlak hâkimiyetini ilan ettiği bir zorbalık düzeniydi. Küresel tiranlıktı.

Dünya, gelinen noktada, azmanlaşan, ruhsuzlaşan Yahudi Gücü Leviathan’ın insafına terkedilmiş durumda!

Dünyayı cehenneme çeviren Yahudi sorunu çözülmeden, dünya günyüzü göremeyecek!

Vesselâm.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar