Ağıralioğlu'ndan CHP'li Altay'a 'kulak çekme' cevabı... Masada sert restleşme!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağıralioğlu'ndan CHP'li Altay'a 'kulak çekme' cevabı... Masada sert restleşme!
Abone ol
İyi Parti'li Yavuz Ağıralioğlu ile CHP'li Engin Altay arasındaki gerilim tırmanıyor. Altay'ın "kulağı çekilmeli" sözlerine karşılık veren Ağıralioğlu, anlamlı göndermelerde bulunarak tepki gösterdi.

Millet İttifakı'nda cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin tartışmalar gün yüzüne çıkarken, İyi Parti ile CHP arasındaki gerilim had safhaya ulaştı.

MASADA 'KULAK' RESTLEŞMESİ

İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay arasındaki polemik "kulak çekme" ifadesi üzerinden sürüyor.

İyi Parti'li Ağıralioğlu'nun Tv100 ekranlarında sarf ettiği, "Erdoğan karşısında Kılıçdaroğlu'nu istiyor; acaba bu seçmen isteksizliğini göz ardı etmesek mi?" sözlerine karşılık veren CHP'li Altay, "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Ben ne diyeyim daha bu böyle olmalı, bunu bekliyoruz." dedi. Altay sözlerinin devamında, "Tayyip Erdoğan karşısında herkesle seçim kazanılır. Kemal Kılıçdaroğlu ile döke saça kazanılır, bu kadar basit" sözlerini sarf etti.

KULAK ÇEKTİRMEYİZ

CHP'li Engin Altay'a karşılık veren Yavuz Ağıralioğlu, anlamlı göndermelerde bulunarak Altay'a tepki gösterdi.

Resmi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan İyi Parti milletvekili Ağıralioğlu, "Kendileri gibi düşünmeyenlerin kulağının çekilmesini istemek, iktidar iddiası olan bir parti için pek hayırlı ve de saygın bir heves değildir! Tam olarak bu üsluptan endişelenir seçmen. Biz, kulak çekmeyi ve çektirmeyi doğru bulmadığımız için İYİ Parti'deyiz!" dedi.

DUYMAYANLAR KULAKLARINI AÇMALI

Ağıralioğlu, şunları kaydetti:

"Herkes bilir ki biz, cesurlar hareketiyiz. Şahsiyetimiz ve tabiatımız icabı, nezaketle ve kimseyi kırmadan yapmaya gayret ettiğimiz siyaseti de memleket, millet hizmeti görürüz. Endişelerimizi ve hassasiyetlerimizi duymayanlar, kulaklarını iyi açmalı ve denileni doğru anlamalı."

ELEŞTİRDİKLERİNİZE BENZEMEYİN

Tepkisini sürdüren İyi Parti'li Ağıralioğlu, "Sahadan aldığımız seçmen isteksizliği endişesine karşı ve nezaketli/ufak bir eleştiriye dahi gösterilen tahammülsüzlüğe dair: Her hâlde ahlâki üstünlüğü kaybetmemek ve eleştirdiklerinize benzememek lâzımdır; iktidara, istişare kültürü ve farklı seslere tahammülsüzlük diyorsak..!" paylaşımını yaptı.

SEÇİM 'DÖKE SAÇA' KAYBEDİLİR

CHP'li Engin Altay'ın "Tayyip Erdoğan karşısında herkesle seçim kazanılır. Kemal Kılıçdaroğlu ile döke saça kazanılır, bu kadar basit" ifadesine de cevap veren Ağıralioğlu, "kibir" vurgusu yaparak şu satırlara yer verdi:

"Siyaseti milletten, sahadan, istişareden, tenkitten, gerçeklikten koparan, işte bu tehlikeli duygudur. Bu dil ve üsluptur meselemiz. Siyasette, "Kimi koyarsam kazanırım, ceketimizi koysak da kazanırız." kibri kaybettirir! Özen gösterilmez ise milletin umudu döke saça kaybedilir."

Kaynak:Haber7


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MSB: "Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde 3 Askerimiz Şehit Düştü"Önceki Haber

MSB: "Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde...

FATİH ERBAKAN'DAN, MISIR VE SURİYE ADIMLARINA DESTEK; "GEÇ KALINMIŞ DA OLSA DOĞRU ADIMLAR"Sonraki Haber

FATİH ERBAKAN'DAN, MISIR VE SURİYE ADIML...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar