Altındağ'a Yeni Vizyon: Ulaşım, Konut, Eğitim!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altındağ'a Yeni Vizyon: Ulaşım, Konut, Eğitim!
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Altındağ Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Ünsal, Altındağ'ı dönüştürmeyi hedefliyor. Ulaşım, konut, eğitim ve sosyal hizmette öncü projelerle şehri canlandırmayı planlıyor.

Yeniden Refah Partisi Altındağ Belediye Başkan aday adayı Aydın Ünsal, 31 Mart yerel seçimlerinde Altındağlı seçmenin teveccühü ile özlenen Milli Görüş Belediyeciliğini başta Altındağ olmak üzere tüm Türkiye'de egemen kılınacağını söyledi. 

Başkan aday adayı Ünsal, Altındağ'ın bir çok sorunu olduğunu ve mevcut yönetimin bu sorunları çözmede yetersiz kaldığını ifade ederek, başkan adayı gösterilmesi halinde Altındağ'da hayata geçirmek istediği Mega Projeleri tanıttı. 


Ankara metrosu - Vikipedi

METRO PROJESİ 

Başkan aday adayı Ünsal,  Altındağ'ın önemli sıkıntılarından birinin de ulaşım konusunda yaşandığını, özellikle Karapürçek gibi Ankara'nın en yüksek nüfuslu mahallesi olma özelliği gösteren bir yerleşim yerinde bu sorunun çok derinden hissedildiğini belirterek projesinden şöyle bahsetti."Karapürçek Mahallesinin Hava alanı, Ulus, Sıhhiye gibi merkezlerle ulaşım ağını kuvvetlendirmek gerekmektedir. Artık zamanınızı saatlerce otobüs beklemekle harcamayacaksınız! Bölgede geniş bir ulaşım ağı kurarak bu sorunu ortadan kaldıracağız. Metro hattı üzerinde bir alışveriş merkezi, 500 araçlık otopark, dinlenme tesisi olarak kullanılacak otel hizmeti, 7/24 halka açık restaurant hizmetiyle metro hattı önceliğinde bölgenin kalkınmasını sağlayacağız. 

 


FAİZSİZ, KREDİSİZ 1000 KONUT 

Göreve geldiğimizde yapacağımız diğer bir önemli icraat ise vatandaşlarımıza konut sahibi olma imkânı sağlamak olacaktır. Yeni evlenen ve ev alma imkanı bulunmayan vatandaşlarımızın yararlanabileceği bu proje ile halkımızın bir derdine daha çare bulacağız. Faize ve krediye bulaşmadan 5 sene vade fırsatıyla, sabit 1000 tane konutu halkımızla buluşturacağız. Konu hakkındaki detayları ilerleyen günlerde açıklayacağız.

TEKNİK ÜNİVERSİTE 

Altındağ için bir yeniliği de eğitim alanında uygulayacağız. Sayısı Türkiye genelinde kısıtlı olan Teknik Üniversite imkânı ile bölge halkını tanıştıracağız. İslam Ülkeleri Akademisyenleri ( İSAK) Vakfı Genel Başkanı Prof.Dr. Bayram Altan'ın katkıları yapacağımız bu proje sonrası artık gençlerimiz Teknik Üniversite okumak için uzaklara gitmek zorunda kalmayacak. 

 


 

DİĞER PROJELERİMİZ 

Mega Projelerimizin dışında Sosyal ve Kültürel alanda uygulayacağımız diğer projelerimizden bazıları da şunlar. 

*Kimsesiz vatandaşlarımızın kimsesi olacağız! Yapacağımız kapsül ev projesi ile kimsesiz vatandaşlarımıza barınma imkânı sağlayıp çeşitli imkânları sunacağız.
*Mahallere özel kütüphane hizmeti sunarak, özellikle yabancı dil eğitimi konusunda halkımızın bilinçlenmesini sağlayacağız.
*Yaşlılarımız için sosyal kültür merkezleri kurarak yaşlılarımızın hoş vakit geçireceği ve eğitim göreceği alanlar oluşturacağız.
*Karapürçek Mahallemize yapımı başlanan hastanemizin tamamlanmasına destekte bulunacağız.
*Geri dönüşüm merkezi kurarak evsel atıkların geri dönüşümünü sağlayıp, bu alandaki duyarlılığı artıracağız. 
*Doğal afet vb. acil durumlarda toplanma alanları kurarak güvenli bölgeler inşa edeceğiz. Aynı zamanda, acil durumlarda çevre bölgelere yardım göndermek için destek merkezi kurarak lojistik destek sağlayacağız.
*Kapalı otopazarı inşa ederek içerisinde cafe, restoran, büfe gibi imkanlarla birlikte halkın hizmetine sunacağız.
*Başıboş sokak hayvanlarını bir sorun olmaktan çıkarıp mutlu olarak yaşayacakları alanlar yapacağız.

 

Kaynak: Bigaste.com

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gazzeli 68 hasta Daha Ankara'ya GetirildiÖnceki Haber

Gazzeli 68 hasta Daha Ankara'ya Getirild...

İstanbul'da Diyarbakır tanıtım günleri Perşembe günü başlıyorSonraki Haber

İstanbul'da Diyarbakır tanıtım günleri P...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar