İstanbul'da Diyarbakır tanıtım günleri Perşembe günü başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul'da Diyarbakır tanıtım günleri Perşembe günü başlıyor
Abone ol
Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı İstanbul Şubesi İstanbul’da düzenleyeceği Diyarbakır Tanıtım Günlerinde Diyarbakır’ın tarihini, kültürünü ve gastronomisini tanıtacak.Yüz binler bu organizsayonda biraraya gelecek hasret giderecek yöresel lezzetler İstanbul'luların damak tadına sunulacak.Diyarbakır'ın nefis yemeklerinin sunumu yapılacağı etkinliğe çak sayıda İstanbul'luların dışında Diyarbakır'lı vatandaşların katılması bekleniyor.Etkinliğin İstanbul'a damga vuracağı söyleniyor.

İstanbul’da ikamet eden  Diyarbakırlıların heyecanla beklediği Diyarbakır Tanıtım Günleri 14-17 Aralık tarihlerinde Atatürk Havalimanı C Terminali Etkinlik alanında kapılarını açıyor

Diyarbakır’ın tüm ilçeleri tanıtım günlerinde stand açıp, ilçelerinin tanıtımlarını da yapacak ve sıla özlemleri sona erecek.



Dilav İstanbul Şubesi Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın

İSTANBUL VE DİYARBAKIR'LILAR DAVETLİ.

Ditav  İstanbul  Şubesi  Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın ' Diyarbakır İstanbul’da.  kadim şehrimizi tanıtmak, İstanbul’da yaşayan Diyarbakırlı hemşehrilerimiz arasında dayanışmayı sağlamak için düzenlediğimiz tanıtım günlerimize hemşehrilerimizi büyük ilgi duyuyor, biz de hemşehrilerimizi memnun etmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız' dedi.




ATATÜRK HAVALİMANINDA DİYARBAKIR LEZZETLERİ SUNULACAK.

Aydoğan Ahıakın  yaptığı açıklamada, Medeniyetler Şehri Diyarbakır’ın tarihini, kültürünü, yöresel  lezzetlerini ve tüm değerlerini tanıtmak amacıyla 14-17 Aralık 2023 tarihlerinde Atatürk Havalimanı C Terminali Etkinlik alanında DİTAV İSTANBUL Şubesi, Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenledikleri DİYARBAKIR TANITIM GÜNLERİNE tüm Diyarbakırlı hemşehrilerini ve tüm İstanbulluları davet  ettiklerini belirtti.






Diyarbakır Tanıtım günleri açılışı  14 Aralık Perşembe günü  Saat 15:00’te yapılacak 17 Aralık pazar günü de sona erecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altındağ'a Yeni Vizyon: Ulaşım, Konut, Eğitim!Önceki Haber

Altındağ'a Yeni Vizyon: Ulaşım, Konut, E...

Fahrettin Altun; "80 gazeteci İsrail tarafından hedef gösterilerek katledildi"Sonraki Haber

Fahrettin Altun; "80 gazeteci İsrail tar...

Haber Yorumları

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar