Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na ABD'li danışman tepkisi: Kazayla seçimi kazanırsa kapitülasyonları da ilan eder

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na ABD'li danışman tepkisi: Kazayla seçimi kazanırsa kapitülasyonları da ilan eder
Abone ol
Geçtiğimiz ay CHP'nin gidişatından memnun olmadığını ifade ederek istifa eden Aslı Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD’li Jeremy Rifkin'i danışmanı olarak atmasına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Baykal, "Kılıçdaroğlu seçime ABD’li danışman Jeremy Rifkin ile gidiyor. Kazayla kazanırsa, seçimden sonra kapitülasyonları da ilan eder." dedi.

ABD’li yazar, ekonomi ve toplum kuramcısı Jeremy Rifkin'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı olduğu öğrenildi. Almanya'nın eski Başbakanı Angela Merkel'in eski danışmanı olan Jeremy Rifkin'in Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olmasına eski CHP'li Aslı Baykal'dan tepki geldi.

"SEÇİMDEN SONRA KAPİTÜLASYONLARI DA İLAN EDER"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Baykal, şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu seçime Abd’li danışman Jeremy Rifkin ile gidiyor. Kazayla kazanırsa, seçimden sonra kapitülasyonları da ilan eder."

 

JEREMY RIFKIN KİMDİR?

ABD’li yazar, ekonomi ve toplum kuramcısı, aktivist, danışman Rifkin 1995’ten bu yana Wharton School’da ders veriyor. Rifkin, Üçüncü Endüstriyel Devrim konseptinin fikir babası olarak kabul ediliyor. Rifkin, Almanya'nın eski Başbakanı Angela Merkel'in danışmanı olarak da görev yaptı.

Bilimsel-teknolojik değişimlerin toplum ve çevre üzerindeki etkileri hakkında 20’den fazla kitap yazan Rifkin’in eserleri arasında The Green New Deal (2019), İşin Sonu (1995), Biyoteknoloji Yüzyılı (1998) gibi çalışmalar yer alıyor.

Kaynak:Yenişafak

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akşener'den CHP'nin 'kulak çekme' çağrısı sonrası mesaj gibi sözler: Yufka yüreklilerin yolculuğumuzda yeri yokturÖnceki Haber

Akşener'den CHP'nin 'kulak çekme' çağrıs...

TÜRKİYE'NİN DÜNYA MİRAS ALANLARI TAMER KARADAĞLI'NIN SUNUMLARI İLE TANITILACAKSonraki Haber

TÜRKİYE'NİN DÜNYA MİRAS ALANLARI TAMER K...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar