Burger King bayrakları Darıca'da indirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Burger King bayrakları Darıca'da indirildi
Abone ol
Burger King Darıca Şubesinin belediyeden izinsiz olarak yollara astığı reklam bayrakları protesto edildi.

Gazze’de yüzlerce çocuğu katleden bebek katili İsrail askerlerine sınırsız yemek yardımında bulunduğu haberleriyle gündeme gelen ünlü fast food zinciri Burger King’in Darıca Şubesinde sokağa taşan bayrakları vatandaşların şikâyet ve protesto etmesi sonucu zabıta tarafından kaldırıldı. 

Kocaeli’nin Darıca ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bir AVM’nin giriş katında bulunan Burger King firması bugün akşam saatlerinde protesto gösterisine sahne oldu.Burger King’in kaldırıma ve yolun ortasına taşan şirket bayrak ve flamalarına bazı vatandaşlar tepki gösterdi. 

Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne yapılan şikayetin ardından akşam saatlerinde gelen zabıta ekipleri firma yetkilileriyle görüşerek yollardaki firma reklam bayraklarını kaldırdı.Bunun üzerine firma personeli tepkilere neden olan şirket bayrak ve flamalarını içeriye almak zorunda kaldı.

 


Duruma tepki gösteren Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Fatih Mehmet Çakır “Bu akşam Erbakan Vakfı Avrupa temsilcimizin bize ulaşmasıyla Burger King’in Darıca’da açmış olduğu yeri bayraklarla donattığı bilgisi ulaştı.Yeniden Refah Partisi olarak hemen teşkilat arkadaşlarımızla intikal ettik. 
Zabıtaya haber verdik,bayrakları kaldırdılar,kendilerine teşekkür ederiz.Teşkilat mensuplarımız ve vatandaşlarımız da geldi. Şu anda biliyorsunuzFilistin'de kardeşlerimize bir soykırım yapılıyor.Bunu protesto etmek için buradayız. Allah hepinizden razı olsun.Buraya gelen duyarlı kardeşlerime de teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar tarafından yapılan açıklamada şunlar ifade edildi;"Bundan sonra İsrail'e destek veren firmaların ve doğrudan İsrail mallarına yönelik ürünleri almayacağını beyan ederek bu tarz kanunsuz izinsiz reklam yapan İsrail destekçilerine yönelik demokratik ve hukuki tepkilerimizi herzaman göstereceğiz" 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erakan’dan Akşener’e: “Bebek katili İsrail ile mücahitler ordusu Hamas’ı bir tutmak nasıl bir akıl tutulmasıdır!”Önceki Haber

Erakan’dan Akşener’e: “Bebek katili İsra...

1 ziyarette 3 mesaj! Antony Blinken'ın zorlu Ankara turuSonraki Haber

1 ziyarette 3 mesaj! Antony Blinken'ın z...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar