CHP'li Eren Erdem: Kazanamadık ama Erdoğan'a yenilmedik yedi düvele kaybettik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'li Eren Erdem: Kazanamadık ama Erdoğan'a yenilmedik yedi düvele kaybettik
Abone ol
'Kılıçdaroğlu kazanamazsa istifa ederim' diyerek namus sözü veren Eren Erdem, CHP'nin Sosyal Medya Yönetimi'nden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olmuştu. Sözünü yutan ve hiçbir şey olmamış gibi hareket eden Erdem, bugün de kameralar karşısına geçerek, 'istifa' çağrılarına kulak tıkayan Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği desteği sürdürdü. 'Değişim' çağrılarına değinip "Elbette bizim yaptığımız bazı temel hatalar oldu." diyen Erdem, "Geldiğimiz nokta itibariyle, kazanamadık. Ama Recep Tayyip Erdoğan’a yenilmedik. Yedi düvele kaybettik." ifadelerini kullandı.

Türkiye 14 ve 28 Mayıs'ta sandık başına giderek milletvekillerini ve cumhurbaşkanını seçti. Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı sandıktan ezici bir üstünlükle zaferle çıktı. Seçim sonuçları sonrasında hedef tahtasına konan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'istifa et' çağrılarına kulak tıkayıp partisinin yönetimini keyfine göre yeniden dizayn etti. Parti örgütü ve örgüt yönetimi Kılıçdaroğlu’nun kontrolünde belirlendi. Sosyal medya yönetimi ise seçim gecesi 'kazandık' paylaşımları yapan ve 'Kılıçdaroğlu kazanamazsa istifa ederim' diyerek namus sözü veren Eren Erdem'e emanet edildi.

CHP'li Eren Erdem: Kazanamadık ama Erdoğan'a yenilmedik yedi düvele kaybettik

Kılıçdaroğlu'ndan görevi alan Erdem, parti tabanından gelen 'topyekün değişim' çağrılarını bastırmak için bugün kamera karşısına geçerek, seçimi kaybetmediklerini öne sürdü.

"Elbette bizim yaptığımız bazı temel hatalar oldu." diyen Erdem, "Geldiğimiz nokta itibariyle, kazanamadık. Ama Recep Tayyip Erdoğan’a yenilmedik. Yedi düvele kaybettik." ifadelerini kullandı.

'Değişim' tartışmalarına yönelik konuşan Erdem, "Kılıçdaroğlu çok dikkatli bir şekilde bir politik hattı tartışmaya açma çabasıyla hareket ediyor. Evet değişim yapacağız, bütün politikalarımızı gözden geçireceğiz, hem de baştan aşağıya" dedi.

Kaynak:Yenişafak

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İletişim Başkanı Altun: “Cumhurbaşkanı‘mız, aziz milletimizin imkân ve kaynaklarıyla heykelinin yapılmasına karşıdır”Önceki Haber

İletişim Başkanı Altun: “Cumhurbaşkanı‘m...

"Yerli Maglev Tren için yeni gelişme: Manyetik Tren üzerine çalışmaya başlandı"Sonraki Haber

"Yerli Maglev Tren için yeni gelişme: Ma...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar