Fatih Erbakan: 8 başlı bir yönetim vadeden Millet İttifakı’na güvenmiyorum!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Erbakan: 8 başlı bir yönetim vadeden Millet İttifakı’na güvenmiyorum!
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçim bölgesi İstanbul’da çalışmalarını aralıksız sürdüryor.

Ümraniye ilçesinde Sevgi Yürüyüşü’ne katılan Erbakan, Alemdağ Caddesi’nde gerçekleşen yürüyüşten önce esnafla selamlaştı. Vatandaşlarla da bir araya gelen Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimini değerlendirdi.

Image

“Milletimiz her zaman ifade ettiğimiz gibi ferasetini inşallah bu sefer de konuşturacak.” ifadeleri ile 14 Mayıs seçimini işaret eden Erbakan, “Çünkü milletimiz inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızı kaybetme konusunda çok hassas, kaybetmek istemiyor. Bugün yedili masaya baktığımızda ‘imam hatiplerin fazlasını kapatalım, Ayasofya’yı yeniden müze yapalım, beş yaşında çocuğa Kur’an mı öğretilir? Bu Taliban zihniyetidir’ diyor.” şeklinde konuştu.

‘Millet İttifakı’na güvenmiyorum’

CHP’nin başını çektiği Millet İttifakı’nın 28 Şubat izleri taşıdığını belirten Erbakan, “Baş örtüsüne anayasal bir düzenleme getirileceği zaman mecliste, ‘hayır bu laikliğe aykırıdır, biz buna onay vermeyiz’ diyen, 28 Şubat zihniyetinin izlerini taşıyan yedili masanın inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımıza zarar vereceğini çok iyi biliyorum. Yedili masaya PKK’nın, FETÖ’nün yöneticileri destek veriyor, LGBT lobileri destek veriyor” dedi.

Fatih Erbakan şöyle devam etti:

Diğer bir konu bunların Türkiye’yi bir maceraya ve kaosa sürükleme tehlikesidir. Tam 8 başlı bir yönetim vadediyorlar. 7 tane Cumhurbaşkanı yardımcısı, hepsi ayrı partiden hepsi ayrı telden çalacak. Bir tane Cumhurbaşkanı adeta yedi kocalı hürmüz modeli gibi sekizli yönetim modeli söylüyor. Bu yönetim yürür mü, işler mi? Türkiye’yi karmaşaya kaosa, belirsizliğe, krize sürükleyecek bir yönetim şekli. Milli görüşün, Yeniden Refah Partimizin mecliste olması çok büyük önem taşıyor. Çünkü partimizin temsil ettiği dava milletimiz hayrına ve faydasına yönelik.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeniden Refah Partisi muhalefeti rahatsız ediyor! Kaftancıoğlu'nun iftirasına tepkiÖnceki Haber

Yeniden Refah Partisi muhalefeti rahatsı...

Kılıçdaroğlu coşkuyla temelini atmıştı! CHP'li İzmir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm yalanıSonraki Haber

Kılıçdaroğlu coşkuyla temelini atmıştı!...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar