Yeniden Refah Partisi muhalefeti rahatsız ediyor! Kaftancıoğlu'nun iftirasına tepki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Partisi muhalefeti rahatsız ediyor! Kaftancıoğlu'nun iftirasına tepki
Abone ol
Cumhur İttifakı'na katılmasıyla muhalefetin hedefine oturan Yeniden Refah Partisi'ne yönelik iftira kampanyası çirkinleşerek devam ediyor. Son olarak Canan Kaftancıoğlu, kadın milletvekili adayı üzerinden yeni bir yalan üretti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Yeniden Refah Partisi’nin Düzce'deki seçim aracında kadın milletvekili adayı Çiğdem Kulalı Seçkin'in görselinin karartıldığını öne sürerek siyasi yalan yoluna başvurdu.

Yeniden Refah Partisi’nin Düzce'deki milletvekilleri aracını taşıyan Kaftancıoğlu Twitter'daki hesabından, "Bu defa da 'kadının adı var kendisi yok' O yok saydığınız kadınlar, sandıkta hesabını soracak hepinizden!" sözlerini sarf etti.

CHP, PKK ve İyi Parti'ye yakınlığıyla bilinen internet haber siteleri YRP'li Çiğdem Kulalı Seçkin üzerinden üretilen yalan haberleri peş peşe benzer başlıklarla servis etti.

Yeniden Refah Partisi Ankara 2. Bölge milletvekili adayı Dilek Çelik sosyal medya hesabından, CHP İstanbul İl Başkanı'na tepki göstererek, "Siz bilmezsiniz belki ama Milli Görüşün omurgasıdır kadınlar. Her başarıda pay sahibidir. Sahte endişeniz sizin olsun Yeniden Refah Partisi'nde kadının adı da vardır, gücü de, değeri de. Bizi takip etmeye devam!" ifadelerini kullandı.

Daha sonra gölge halinde görsel seçim aracından kaldırılırken BBC Türkçe'ye konuştuğu iddia edilen Yeniden Refah Partisi'nden bir yetkili, "Adayımız fotoğrafının kullanılmasını kendi istemedi. Ama arkadaşlarımız onun yerine siluet kullanmış. Bu büyük bir yanlışlık. Hemen düzelttik." sözlerini kaydetti.

Kara propaganda sonrası oluşan polemik sonrası, Yeniden Refah Partisi'nin diğer kadın milletvekili aday resimlerinin seçim araçlarında ve broşürlerinde yer aldığı görüldü.

Kaynak:Haber7

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fatih Erbakan’dan 7’li masaya sert tepki: Bunu Rusya’da bile söyleseniz tepki alırsınız!Önceki Haber

Fatih Erbakan’dan 7’li masaya sert tepki...

Fatih Erbakan: 8 başlı bir yönetim vadeden Millet İttifakı’na güvenmiyorum!Sonraki Haber

Fatih Erbakan: 8 başlı bir yönetim vaded...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar