FATİH ERBAKAN; "MİLLÎ GÖRÜŞ VAR OLDUĞU SÜRECE LGBT SAPKINLIĞINA ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FATİH ERBAKAN; "MİLLÎ GÖRÜŞ VAR OLDUĞU SÜRECE LGBT SAPKINLIĞINA ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ"
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, LGBT sapkınlarına tepki göstererek, “Çağımızın en büyük felaketlerinden LGBT sapkınlığının dış güçler vasıtasıyla ülkemizde yaygınlaştırılmak istendiğine şahit oluyoruz. Millî Görüş var olduğu sürece bu LGBT sapkınlığına asla geçit vermeyeceğiz.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şanlıurfa İl Başkanlığımızın 2. Olağan Kongresi için gittiği kadim şehirde büyük bir coşkuyla karşılandı.

Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda düzenlenen kongrede konuşan Erbakan, Şanlıurfa’nın 30 kilometre dışından başlayan binlerce araçlık konvoyla karşılandıklarını ve arkasından şahit oldukları kongre salonuna sığmayan sevgi selinin, Millî Görüş’ün iktidara yürüyen ayak seslerinin tezahürü olduğunu söyledi.

Her kesimden insanımızı kucaklamak için buradayız

Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızdan aldığımız Millî Görüş sancağını kalenin en yüksek burçlarına dikeceğimizi belirten Fatih Erbakan, milletimizin ve İslam aleminin Millî Görüş iktidarını aradığını söyledi. Bizim de Yeniden Refah Partisi olarak Erbakan Hoca’nın taşıdığı ruhla bölgeye geldiğimizi ve Arap, Türk ve Kürt ayrımı yapmadan bütün bölgeyi kucaklamak ve her kesimden, her mezhepten insanımızın derdiyle dertlenip bu dertlere çözümler üretmek için geldiğimizi söyledi.

Enflasyon canavarı yeniden hortladı

İktidarın ekonomi politikalarını da eleştiren Erbakan, 80’li ve 90’lı yıllardaki Enflasyon canavarının adeta tekrardan dirildiğini belirterek şöyle konuştu:

“Bugün bölgede her iki gençten birinin veya bazı yerlerde 3 gençten 2´sinin işsizliğin ya da sefalet ücretlerinin pençesinde kıvranmaktadır. Evlenmek isteyen gençlerimiz, gittikçe artan maliyetler yüzünden ya evlenememekte ya da aileleriyle birlikte büyük borçlar altına girmektedir. Yuva kurmaya çalışan gençlerimiz için, başlarını sokacak ev bulabilmek iyice zorlaşmış durumdadır. Birçok şehrimizde, mevcut asgari ücret, ev kirası ödemeye yetmemektedir. Hukuk mahkemelerindeki davaların neredeyse yarısı, kiracı ev sahibi anlaşmazlıklarından kaynaklanmaktadır. Büyük bir sosyal kriz ülkeyi tehdit ederken, hükümetin ortaya koyduğu sözde çare nedir? Ev kirası zammına, sadece bir yıl süreyle uygulanmak üzere, yüzde 25 üst sınır getirmek."

Milletimiz Cumhurbaşkanı ve vekil maaşlarına getirilen zamları kalın harflerle not etti

Her sabah zam haberleriyle uyanan vatandaşlarımızın ekmek derdine düştüğünü kaydeden Erbakan, “İktidar yetkililerinin sıkça kullandığı beka meselesi söylemi, artık bugün milyonlarca vatandaşımız için ekmek bulabilmek beka meselesi olmuş.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın memleketi olan Rize’de dahi ekmek fiyatı 5 liraya yükselmiş. Vatandaşın temel gıda maddesi ekmek, İstanbul’un pek çok ilçesinde de 5 liradan satılıyor. İktidara geldiklerinde çay simit hesabı yapanlara bir ailenin sadece bir aylık kuru ekmek maliyetinin hesabını yapmasını öneriyorum. Milletin ekmek derdine düştüğü, taneyle salatalık aldığı bir dönemde; Cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin ek bütçe yoluyla maaşlarına hatırı sayılır oranda zam yaptırmalarını bu millet bir yere kalın harflerle not etmiştir. İlgililer seçim zamanı karnesini aldıklarında o notları çok iyi bir şekilde göreceklerdir.” şeklinde konuştu.

Millî Görüş var olduğu sürece LGBT sapkınlığına asla geçit vermeyecektir

Maddi kalkınmanın yanında manevi kalkınmanın da çok önemli olduğunu söyleyen Erbakan, gençliğin arasında Ateizm ve Deizm’in çoğaldığını ve uyuşturucu kullanımının çok küçük yaşlara kadar indiğini belirterek, “Yüce Kur’an’ı haşa tekmeleyen bir nesil yetişiyor. Dindar nesil yetiştireceğiz diye gelenlerin Türkiye’yi getirdikleri hal ortadadır. En son yine çağımızın en büyük felaketlerinden LGBT sapkınlığının dış güçler vasıtasıyla yaygınlaştırmak istendiğine şahit oluyoruz.  Bugün gençlik kollarımız 81 ilimizde LGBT sapkınlığına karşı aynı anda basın toplantısı düzenleyerek lanetlemişlerdir. Millî Görüş var olduğu sürece bu LGBT sapkınlığına asla geçit vermeyeceğiz.”

Bir ülkenin en önemli gücünün imanlı gençliği olduğunu kaydeden Fatih Erbakan, iktidara geldiğimizde yeni evlenecek gençlere düğün, ev alma ve ilk arabasını alma desteği vereceğimizi söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Melih Güner "LGBT onursuzluğunun ve ahlaksızlığının karşısındayız"Önceki Haber

Melih Güner "LGBT onursuzluğunun ve ahla...

Meteorolojiden 16 ile kuvvetli ve şiddetli yağış uyarısıSonraki Haber

Meteorolojiden 16 ile kuvvetli ve şiddet...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar