Melih Güner "LGBT onursuzluğunun ve ahlaksızlığının karşısındayız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Melih Güner "LGBT onursuzluğunun ve ahlaksızlığının karşısındayız"
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları başkanı Melih Güner yaptığı açıklamada; "1000 yıl İslama hizmet etmiş Aziz milletin evlatları olarak bu güruha ve destekçilerine sesleniyoruz. Milli görüş gençliği olarak bu Aziz milletin evlatlarına sahip çıkacağız. Evlatlarımızı sapkınlığa, ahlaksızlığa, lut kavminin akıbetine esir etmeyeceğiz. Bu Aziz milletin evlatlarının izzet ve şerefi için mücadele edeceğiz" dedi

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner LGBT ve dernekleri üzerinden yapılan ahlâk dışı yapılanma üzerine bir basın açıklaması yaptı. 

Başkan Melih Güner'in yapmış olduğu basın açıklamasının noktasına, virgülüne dokunmadan yayınlıyor ve DAVAM HABER olarak bizler de bu ahlâk dışı oluşuma karşı çıktığımızı belirterek başkan Güner ve ekibine destek verdiğimizi belirtmek istiyoruz.

"Bismillahirrahmanirrahim

Bugün 26 Haziran 2022 Pazar Saat : 12:30

Tarihe not düşüyoruz.

 

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları olarak, bugün burada bulunma amacımız: hakiki ve öz bir medeniyet kurma ideallerimizi yok etmeye teşebbüs eden ve uğrana çok fazla bedel ödemiş olduğumuz değerlerimizi hiçe sayan bu topraklara yabancı ve mayası ne yazık ki bozulmuş güruhu ve onların gizli destekçilerini, alenen uyarmak ve ihtimal dahilinde Hak’ka çağırmaktır.

 

50 yıldır Erbakan Hocamız bizlere Haim Nahum Doktrini'den bahsetti.

Ne diyordu ; Bir ülkeyi savaşla işgal edemiyorsan, şunları yapmalısın

 

1-Aç bırakacaksın

2-İşsiz bırakacaksın

3-Borca esir edeceksin

4-DİNİNDEN UZAKLAŞTIRACAKSIN

5-Böleceksin

6-Böldüklerini birbiri ile çarpıştıracaksın

7-Kolay lokma haline getirip yutacaksın ( işgal edeceksin)

 

Bizler de görüyoruz ki; Her geçen gün Türkiye’mizin ahlaki, toplumsal, dini değerlerinde yozlaşma ve insanımızın geçmişle bağını

kopartmak suretiyle onu yalnızlaştırma, umutlarını ve

dayanağını elinden alma çalışmaları yayılmaktadır. Aslında

insanlık tarihi boyunca gönderilen peygamberler, insanlığın

değeri olarak yetişen alimler, kendisini yetiştiren düşünürler ve

bilim insanları aracılığıyla insanlık gelişmiş ve belli bir

medeniyet seviyesine ulaşmıştır. İnsanlığın dönem dönem

içine düştüğü sapkınlıklardan ALLAH cc, onları elçileri

vasıtayla uyarmış ve doğru yolu göstermiştir. Geldiğimiz

noktada, özellikle son birkaç yılda, belli şer odaklarının düğmeye basmasıyla, hükümetler ve uluslar arası organizasyonlardan aldıkları desteklerle; LGBT ve türevleri, zinayı koruyan kanunlar ve nizmalar, cinsiyet eşitliği çalışmaları, kaldırılan İstanbul sözleşmesi ve halen yürürlükte olan ilgili kanun maddeleri ile bu değerlerin tahribatı ve yok edilme çabası ile karşı karşıyayız.

 

Cinsiyet eşitliği, onur ve özgürlük gibi süslü kavramlarla servis

edilen ve birtakım kişiler ve kurumlar tarafından desteklenen

bu onursuzluğun ve ahlaksızlığın karşısındayız. Bu izansızlık

ve edepsizlik olsa olsa geri kalmışlığın ve karanlığın bir

tezahürü olabilir.

 

Avrupa uyum yasaları adı altında normalleştirilmeye çalışılan ve desteklenen LGBT dernekleri sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Enflansyon karşısında yaşam mücadelesi veren insanların sayısının küçümsenmeyecek rakamlarda olduğu ülkemizde, İçişleri Bakanlığının açıkladığı verilere göre bu derneklerin 1 yılda 25 milyon dolar yardım alması kabul edilebilir bir durum değildir.

Başta sosyal medya fenomenleri olmak üzere, televizyon film ve dizileri, dergi ve gazeteler hatta çizgi filmlerde bile eşcinsellik özendirilmektedir. 

 

Lüks yaşantılar içerisinde gençlere rol model olarak tanıtılan isimlerin eşcinsellik üzerine yaptığı çağrılara dur denmiyor. Bayan Voleybol Milli Takım oyuncularımızın içerisinde bile bu sapkınlık içerisinde olanlar seçilerek normalleştirilmeye çalışılıyor.

 

 

Devletin önemli bir kurumu olan SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu)  cinsiyet geçiş ameliyatlarının protezler dahil devlet güvencesinde olduğunu açıklayarak bu sapkınlıklara meşruiyet kazandırıyorken Aynı SGK: SMA hastası yavrularımızın tedavi masraflarının tamamını karşılamaktan aciz kalıyor. Bu durum bize: Hükümetin, devletin temel amaç ve görevlerini yerine getirme noktasında sağlıklı ve samimi karar almadıklarını gösteriyor.

 

Son günlerde sosyal mecralarda yaygınlaşan, normalleştirmeye çalışan bir LGBT sorunuyla karşı karşıyayız.

Bu sorun ekonomiden çok daha mühim bir sorundur.

Toplumları ayakta tutan en önemli unsur sağlam bir aile

yapısıdır. Nesli korumak aileyi korumakla ancak mümkündür.

Biz, toplumun çekirdeği olan aileyi koruyamazsak, Ülkemizin

ayakta kalabilmesi mümkün değildir.

Bizler ileride; bunca ahlaksızlık yayılırken ve topluma bu

ahlaksızlık dayatılırken siz ne yapıyordunuz? Diye soracak olan

evlatlarımıza ve neslimize: “BİZLER sessiz kalmadık,

görmezden gelmedik, bizlere bırakılan mukaddes emanete

sahip çıktık!” diyebilmek için bugün buradayız.

 

 

 

Tarihin üzerimize yüklediği misyon gereği buna mecburuz!

Şehid kanlarıyla sulanmış ve 783.562 kilometrekarelik

vatanımızın neresinde bir toprağın altını kazarsanız, oradan

ecdadımızın kemiklerini ve naaşını bulmanız olasıdır. Atalarımız ve Aziz Şehidlerimiz bu mücadeleyi toprak için, tarla için, arazi için vermemişlerdir. Onlar inançları gereği, bu toprakların İSLAM beldesi kalabilmesi ve ezanların okunup, İSLAMIN yaşanabilmesi için vermişlerdir. Üzerindeki insanlar

özgür ve huzurlu bir şekilde yaşayabilmesi için canlarını,

gözlerini kırpmadan feda etmişlerdir. Tanımların oligarşik yapılar aracılığıyla yeniden yazıldığı ve özgürlük kavramının: sapkın duyguların pervasızca dışa vurması olarak algılandığı bu pörsümüş zamana öfke beslenecek çok fazla sebep vardır.

 

BİZLER BU ALÇAKLIĞA ENGEL OLAMIYORSAK VAY

HALİMİZE!

BİZLER BU AHLAKSIZLIĞI DÜZELTEMİYORSAK VAY

HALİMİZE!

 

1000 yıl İslama hizmet etmiş Aziz milletin evlatları olarak bu güruha ve destekçilerine sesleniyoruz. Milli görüş gençliği olarak bu Aziz milletin evlatlarına sahip çıkacağız. Evlatlarımızı sapkınlığa, ahlaksızlığa, lut kavminin akıbetine esir etmeyeceğiz. Bu Aziz milletin evlatlarının izzet ve şerefi için mücadele edeceğiz.

 

 

Sn.Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın söylediği gibi “ Para kaybedebilirsiniz, bunu yeniden çalışarak kazanabilirsiniz. Allah muhafaza toprak da kaybedebilirsiniz, toprağı da tekrar savaşarak alırsınız. Ama bir nesli kaybettiğiniz zaman bunu bir daha kazanmamız mümkün değildir. ” düşüncesiyle Önce Ahlak ve Maneviyat diyoruz.

 

Bu doğrultuda; 

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları olarak bizi biz yapan değerleri hiçe sayan, kaleyi içten fethetmek için uğraşan; ahlaksızlıklarını gençlere empoze etmeye çalışan LGBT derneklerinin her alanda karşısında duracağımızı kamuoyuna duyuruyor, devlet yetkililerimizi bu ahlaksızlığa son vermek için göreve davet ediyoruz."

Kaynak:DAVAM HABER


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FATİH ERBAKAN; PARALAR FAİZE, İSRAFA VE İMTİYAZLILARA GİDİYOR!Önceki Haber

FATİH ERBAKAN; PARALAR FAİZE, İSRAFA VE...

FATİH ERBAKAN; "MİLLÎ GÖRÜŞ VAR OLDUĞU SÜRECE LGBT SAPKINLIĞINA ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ"Sonraki Haber

FATİH ERBAKAN; "MİLLÎ GÖRÜŞ VAR OLDUĞU S...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar