Fatih Erbakan’dan Ekrem İmamoğlu’na: Duysalar seni Trabzon’a sokmazlar!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Erbakan’dan Ekrem İmamoğlu’na: Duysalar seni Trabzon’a sokmazlar!
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’u ziyaret etti. Erbakan Trabzon Atatürk Alanı’nda vatandaşlara hitap etti.

“Bizler Yeniden Refah Partisi olarak milletimiz için devletimiz için Türkiye’nin birliği beraberliği için, yeni nesillerimiz için, ailemizin korunması için, Cumhur İttifakı güvencesinin çatısı altında seçimlere girme kararı aldık.” diyen Erbakan, “Cenab-ı Allah bu kararımızı ülkemiz için milletimiz, devletimiz için hayırlı uğurlu eylesin. Bütün seçim bölgesinde istisnasız bir şekilde kendi adaylarımızla kendi amblemimizle seçimlere giriyoruz, ancak Cumhur ittifakının çatısı altındayız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sayın Cumhurbaşkanımızı destekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

‘Buna müsaade edemezdik’

Millet İttifakı’nın seçim vaatlerine dikkat çeken Erbakan, “Karşı cephede bir araya gelen unsurlara baktığımız zaman bunların zihniyetine, geçmişine hedeflerine söylemlerine seçim bildirgelerine baktığımız zaman bu yedili masa dediğimiz yapının Türkiye’de iktidar olmasına müsaade edemezdik. Bunların iktidar olmasına vesile olamazdık.” dedi.

‘Seni Trabzon’a sokmazlar’

Muhalefetin vaatlerini hatırlatan Erbakan, “İşte söylemleri ortada: ‘Ayasofya’yı yeniden müze yapmak lazım. Okul öncesi çocukların Kur’an öğrenmesi doğru bir şey değil, bu bir Taliban zihniyetidir, çocuklara Kur’an öğretmeyelim…’ Bir tane milletvekili adayı çıkmış ‘Sabah ezanları camilerden hoparlörlerden çok yüksek sesle okunuyor, insanlar rahatsız oluyor. Bu ezanlar caminin içinde okunsun, hoparlörden minareden okunmasın’ diyor. ‘LGBT Türk aile yapına zarar vermez’ diyorlar. Soruyorlar cumhurbaşkanı yardımcısı adayına ‘Eşcinsel evliliklerle ilgili ne düşünüyorsun?’ diye, ‘gayet normal herkesin kendi özel hayatı, kendi tercihi ama toplum henüz buna hazır değil’ diyor. Ya bir de Trabzonlu olacaksın. Trabzonlular bunu duysa seni Trabzon’a sokmazlar” şeklinde konuştu.

‘Bu özerklik demek’

7’li masanın sadece ahlak ve maneviyat değil Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü noktasında da sıkıntılı söylemleri olduğunu ifade eden Fatih Erbakan, sözlerini şöyle tamamladı:

Bakın ‘yedili masa olarak HDP’nin 11 maddelik tutum belgesini tamamıyla kabul ettik’ diyorlar. Ne var o tutum belgesinin içerisinde? ‘Daha fazla demokrasi ve özgürlük için yerinden yönetim modelinden yerelden yönetime geçmemiz lazım. Ne demek bu? Düpedüz özerklik demek. Selahattin Demirtaş’ın söylediği gibi eyalet sistemi demek ve Allah vermesin Türkiye’nin bölünüp parçalanması demek. O nedenle kıymetli Trabzonlulara diyoruz ki cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın cumhurbaşkanımıza, milletvekilliği seçiminde de Yeniden Refah Partisi’ne, Milli Görüş’e desteğinizi bekliyoruz. Bir oy Erdoğan’a bir oy Erbakan’a.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Partili lideri Akşener'e rest: Yayınlamazsa ben servis edeceğimÖnceki Haber

İYİ Partili lideri Akşener'e rest: Yayın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekat mesajı: Kandil'i başlarına geçireceğizSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekat mesajı...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar