İYİ Partili lideri Akşener'e rest: Yayınlamazsa ben servis edeceğim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Partili lideri Akşener'e rest: Yayınlamazsa ben servis edeceğim
Abone ol
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ülke TV'de katıldığı programda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Hükümet, Öcalan ile görüşüyor. Bunun için bir yargı mensubu görevlendirdi" iddiasına yanıt verdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet’in yönetiminde ekrana gelen ‘Akşam Baskısı’ programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Bozdağ, '' İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Hükümet, Öcalan ile görüşüyor. Bunun için bir yargı mensubu görevlendirdi" çıkışına meydan okuyarak yanıt verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında PKK elebaşı Abdullah Öcalan'la görüşülmesi için İmralı'ya heyet gönderildiğini öne sürerek "Daha yeni İmralı'ya adam gönderdiler, yardım istediler. Kimin gönderildiğini biliyorum. Siyasetçi olsa adını hemen söylerim. Yargıdan birini gönderdiler" ifadelerini kullanmıştı.

BOZDAĞ: AHLAKSIZLIK! YALAN SÖYLÜYORLAR! TÜM İSİMLERİ AÇIKLAYACAĞIM! HERKES GÖRECEK

Akşener'e meydan okuyan Bozdağ, ''Bürokrasi içerisinde CHP ve İYİ Parti'ye çalışanlar var. Ahlaksız her yerde var. Bunun altını çizmek lazım. Sayın Akşener'i de aldatmışlar. Akşener de okuduğu evrakı anlayacak yeterliliğe sahip. Yalan söylüyorlar. Teknik bir çalışma için orada bulunan insanları sanki teröristbaşıyla görüşmüş gibi ahlaksızca servis ediyorlar. Evrak varsa çıksın açıklasın! O evrakları bir basına versinler de görelim. Açıklamazlarsa ben açıklayacağım. Bunların nasıl bir yalancı olduğunu, nasıl bir çarpıtma olduğunu görürüz. Yarın tüm isimleri açıklayacağım, herkes görecek.'' ifadelerini kullandı.

Bakan Bozdağ sözlerinin devamında, ''Kamuoyunun gözünde kaybettikleri itibarı 'böyle diyorlar ama onlar da böyle yapıyorlar.' iftirasını atarak oradan çıkmak istiyorlar. Madem ellerinde belge var. Bizi de köşeye sıkıştıracaklarına inanıyorlar. Niye belgeyi açıklamıyorlar. Yazışmalar tamamen onları yalanlıyor. '' dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bir şehir iki miting… Erzurum'da AK Parti ve İyi Parti farkı!Önceki Haber

Bir şehir iki miting… Erzurum'da AK Part...

Fatih Erbakan’dan Ekrem İmamoğlu’na: Duysalar seni Trabzon’a sokmazlar!Sonraki Haber

Fatih Erbakan’dan Ekrem İmamoğlu’na: Duy...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar