Hisarcıklıoğlu'ndan Çetin Ay'a tebrik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hisarcıklıoğlu'ndan Çetin Ay'a tebrik
Abone ol
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bugüne kadar Türkiye’ye gelen en büyük yolcu gemisi (Costa Venezia) Costa Grup'un Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Ay Cruise Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Ay ile ilgili bir tebrik mesajı yayımladı.

TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu mesajında ; ''Costa Grup Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Ay Cruise Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Ay;Türk turizmine bir başarı hikâyesini daha yazma başarısını göstermeniz vesilesiyle, sizi ve kuruluşunuzun bütün yönetim kadrosu ile çalışanlarını kutluyorum.

Türkiye'nin aydınlık geleceğine olan sarsılmaz inancınızla, Ülkemiz için yaptıklarınızla bir başarı hikâyesine sahipsiniz ve sizler gibi girişimcilerimizin mevcudiyeti, Türk özel sektörü adına örnek alınacak bir insan profilidir.

"Ülkemizin menfaatleri" ortak paydasında buluşan kişi ve kurumların gerek ülkemizde, gerekse uluslararası arenada meydana getirdiği sinerjiyi dikkatle izliyoruz.

Türk ekonomisinin aydınlık geleceğinin tesisinde önemli bir fonksiyon üstlenen girişimcilerimizin,ülkemizin ekonomik refahının sağlanmasına yönelik girişimleri ve yazdıkları başarı hikâyeleri,geleceğe olan güvenimizi artırmaktadır.

Bir yazı görseli olabilir

Her platformda, Türkiye'de kalkınmanın özel sektör eliyle gerçekleşmesi gerektiğini vurguluyoruz.Dünyada olduğu gibi, ülkemizde de kalkınmanın itici gücü özel sektör olacaktır.Girişimcilerimizin, her şeyi devletten beklemek yerine, kendi çözümlerini üretmekteki basiretli ve kararlı tutumunu görmekten mutluyuz ve Türk ekonomisinin lokomotifi olan özel sektörümüzü geliştirecek kalıcı adımları atma çabalarınızı takdirle karşılıyoruz.Tebrik ediyor, başarılarınızın, girişimcilik ruhu taşıyan herkese örnek olmasını ve ülkemizde kalıcı modeller oluştumasını diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum'' dedi.

 

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

Bir 1 kişi ve takım elbise görseli olabilir

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TUTAP Başkanı Fikret Yıldız'dan Türk Turizmini Canlandıralım ÇağrısıÖnceki Haber

TUTAP Başkanı Fikret Yıldız'dan Türk Tur...

SAMİMDER'den Bayram buluşmasıSonraki Haber

SAMİMDER'den Bayram buluşması

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar