İmamoğlu'nun hakaretler yağdırıp "alın bunu buradan" dediği esnaf konuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmamoğlu'nun hakaretler yağdırıp "alın bunu buradan" dediği esnaf konuştu
Abone ol
İBB Başkanı İmamoğlu, pazarda kendisine HDP ve PKK'yla iş birliği yaptığı için tepki gösteren esnaf Mehmet Özdemir'e hakaret etti. Daha sonra korumalarına, "Bunu buradan alın" dedi. Özdemir, İmamoğlu'ndan şikayetçi oldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bayrampaşa Perşembe Pazarı'na gitti. Bu sırada bir tezgahta bulunan esnaf Mehmet Özdemir, İmamoğlu'na terör örgütü PKK ve HDP eleştirisinde bulundu.

"SEN TERBİYESİZ, AHLAKSIZ BİRİSİN"

Özdemir'e bağırarak parmak sallayan İmamoğlu, "Sen terbiyesiz birisin, ahlaksızsın birisin" diyerek hareket etti. Özdemir ise İmamoğlu'nun hakareti üzerine ''Ahlaksız sensin'' cevabını verdi.

Özdemir, İmamoğlu'nun şikayetiyle gözaltına alındı.

İMAMOĞLU'NDAN YENİ AÇIKLAMA: O ZAVALLIYI DAVA EDECEĞİM

Olayın medyaya yansıması üzerine yeni bir açıklamaya yapan İmamoğlu, "Ne yazıyorlar, ben o adama 'Ahlaksızsın, terbiyesizsin' demişim. Daha ne diyeyim! Tabii ki ahlaksız, terbiyesiz! Ama ben o zavallıyı dava edeceğim" ifadesinde bulundu.

Özdemir, İmamoğlu hakkında şikayetçi olduğunu belirterek yaşananları şöyle anlattı:

"Ben pazardaydım, Belediye Başkanı geldi. 'PKK ile beraber olan ve PKK ile yürüyenlerle beraber olanlar benim tezgahıma gelemez' dedim. Bana geldi, 'PKK'lı sensin, ben PKK'lı değilim' dedi. Ben 'PKK'yla beraber olanlarla, vatan hainleriyle beraber olanlara söylüyorum' dedim. Ondan sonra bana 'Sen PKK'lısın' dedi, hakaretlerde bulundu. 'Sen esnaf değilsin' dedi. 'Ben 60 senedir bu işi yapıyorum, bana esnaflığı öğretemezsiniz' dedim. 'Ben Trabzonluyum' dedi. 'Trabzonlu ol, nereli olursan ol ben şehitlerin arkasındayım, gazilerin arkasındayım' dedim. Ondan sonra korumalarına, 'bunu alın, götürün' dedi. Korumaları beni aldı, dışarı çıkardı. Tedbir amaçlı olarak karakola geldim. Avukatımla beraber gelip şikayetçi oldum. 

Bu kişi benim için Belediye Başkanı olamaz. Kesinlikle tasvip etmiyorum."

"SEVGİ PITIRCIĞI' MASKESİ DÜŞÜNCE MANZARA BU!"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, esnafa hakaretler yağdıran İmamoğlu'na tepki gösterdi. Kabaktepe şu ifadeleri kullandı: 

"Hani bir söz var; ‘makam bazısında insanı değiştirir, bazısında maskesini düşürür.’ diye… İşte; ‘sevgi pıtırcığı’ maskesi düşünce manzara bu! Sorumluluklarınızdan bihabersiniz… Bu aziz şehre; artık zamanlarında misafir gibi uğruyor, esnafı tahrik ederek, kavga çıkararak haksız yere karakola aldırıyorsunuz. Baskı ile rakip adayın afişini indirtiyorsunuz. Belediye başkanı değil, derebeyi gibi davranmayı marifet sayıyorsunuz! Elbette ‘İstanbul’u unutan, İstanbulludan utanmaz!' Merak etmeyin; İstanbullular da, pazarcı esnafımız da bu aymazlığı unutmaz!"

Kaynak:Haber7

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kandil talimatı medyadan verdi! HDP 2. tur kararını açıkladıÖnceki Haber

Kandil talimatı medyadan verdi! HDP 2. t...

CHP'nin reklamını yayınlayan medya dolandırıldı! İlan var ücret yokSonraki Haber

CHP'nin reklamını yayınlayan medya dolan...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar