LGBT propagandasına geçit yok! Melike Şahin ve Mabel Matiz'e peş peşe kötü haber

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
LGBT propagandasına geçit yok! Melike Şahin ve Mabel Matiz'e peş peşe kötü haber
Abone ol
El dergisinin düzenlediği törende aldıkları ödülleri LGBT'lilere ithaf eden Melike Şahin ve Mabel Matiz'in bir konserleri daha iptal edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi iki ismin Haziran ayındaki konserlerinin iptal edildiğini duyurdu.

El dergisinin düzenlediği Style 2023 töreninde ödül alan ve aldığı ödülü LGBT'lilere ithaf eden Melike Şahin ve Mabel Matiz'in bazı konserleri iptal edilmişti. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 22 Temmuz'daki konseri iptal edilen Şahin ve Matiz'e bir kötü haber de Denizli'den kötü haber geldi. 

DENİZLİ KONSERİ DE İPTAL EDİLDİ

Melike Şahin ve Mabel Matiz'in skandalına tepki gösteren vatandaşlar bu şarkıcıların konserlerinin iptal edilmesini talep etmişti. Bursa'dan sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi de bugün bir açıklama yaparak örnek davranış sergiledi. Vatandaşların çağrılarına cevap veren Denizli Büyükşehir Belediyesi 19 ve 30 Haziran'da kentte özel bir şirket tarafından yapılacak olan Mabel Matiz ve Melike Şahin konserlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Kamuoyuna duyurumuzdur…
19 ve 30 Haziran tarihlerinde Açık Hava Tiyatrosu’nda özel bir şirket tarafından yapılacak olan Mabel Matiz ve Melike Şahin konserleri iptal edilmiştir.


NE DEMİŞLERDİ?

Elle Style Awards Ödül Töreni'nde ödül alan Mabel Matiz LGBT propagandası yaparak "Ödülümü varlıklarını korkusuzca haykırmaya devam eden ve bu anlamda cesaretleriyle bana her zaman çok büyük ilham olan, Türkiyeli LGBTİ+'lara armağan ediyorum." demişti.


Melike Şahin ise  "Bütün kız kardeşlerim, bütün lubunyalar incinmiş her yerimizi şefkatle sarmalayacak güce sahibiz bunu biliyorum ve ödülümü hak ettiğimiz dik gülüşlere ve ödediğimiz bedellere adıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Haber7

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fatih Erbakan: “Anayasa değişikliğini destekliyoruz”Önceki Haber

Fatih Erbakan: “Anayasa değişikliğini de...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Komisyonu Başkanı Von der Leyen ile telefonda görüştüSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Komisyonu Başk...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar