Londra'da Sağlık Turizmi Semineri yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Londra'da Sağlık Turizmi Semineri yapıldı
Abone ol
İngiltere'nin başkenti Londra'da Türkiye’de alanında öncü Sağlık Turizmi paydaşları İngiltere'deki Sağlık Kuruluşlarıyla, Hastanelerle, Doktorlarla, Sağlık Turizmi Dernekleriyle ve İngiltere'de yaşayan yabancılar ile bir araya geldiği önemli bir Sağlık Turizim etkinliğine ev sahipliği yaptı.

ITIE Uluslararası Turizm Yatırım ve Fuarcılık Ltd. Şti. tarafından Londra’da ikinci kez sağlık turizmi etkinliği Museum of London’da gerçekleşti. II. London Health Tourism Seminar and B2B-B2C workshop etkinliğine Türkiye’nin önde gelen sağlık kuruluşları katılım gerçekleştirdi. Uluslararası Sağlık Turizmi Tesisleri ve Aracı Kuruluşlar Derneği (USTTAK) etkinliğe üyelerinin katılımıyla destek verdi.

Etkinliğe Türkiye’nin öncü hastaneleri, klinikleri, doktorları, sağlık turizmi acenleri katılım gerçekleştirdi. Londra’daki sağlık kuruluşlarıyla görüşmeler gerçekleştiren sağlık kuruluşlarımız ITIE Fuarcılık tarafından düzenlenen etkinlikte önemli iş birliklerine imza attılar. 

Ülkemizin Sağlık Sektörüne oldukça fayda sağlayan bu ektinliğe T.C Ticaret Bakanlığı yetkilileri de katılım gerçekleştirdi. 

İngiltere'nin başkenti Londra'da, Türkiye’de alanında öncü Sağlık Turizmi paydaşları İngiltere'deki Sağlık Kuruluşlarıyla, Hastanelerle, Doktorlarla, Sağlık Turizmi Dernekleriyle ve İngiltere'de yaşayan yabancılar ile bir araya geldiği önemli bir Sağlık Turizim etkinliğine ev sahipliği yaptı.


Etkinlik boyunca katılımcı firmalar yabancı davetlilere firma tanıtım sunumlarını yaptılar ve stantlarında B2B-B2C görüşmeler gerçekleştirdiler.

Londra'da Sağlık Turizmi  Semineri yapıldı.

İngiltere'de yaşayan yabancılar ile bir araya geldiği önemli bir Sağlık Turizim etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Etkinliğe 130 dan fazla yabancı sağlık kuruluşu ve Türkiye’de tedavi olmak isteyen hastalar katılım sağladı. Türkiye’nin alanlarında lider sağlık kuruluşlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAKAN KURUM: BİLİM ÜSKÜDAR MERKEZİMİZLE; SİZLERİN BİRER BİLİM İNSANI BİRER MUCİT OLARAK YETİŞMESİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZÖnceki Haber

BAKAN KURUM: BİLİM ÜSKÜDAR MERKEZİMİZLE;...

Fatih Erbakan: 8’li sistem kaosun habercisi!Sonraki Haber

Fatih Erbakan: 8’li sistem kaosun haberc...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar