Mehmet Altıngöz; "Bizler, ikna odalarının kurulduğu günleri unutmadık"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehmet Altıngöz; "Bizler, ikna odalarının kurulduğu günleri unutmadık"
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Ankara Milletvekili Adayı Mehmet Altıngöz yaptığı açıklamada "bizler ikna odalarını, kızlarımızın baş örtülerinin zorla çıkarıldığı günleri hala unutmuş değiliz" dedi.

Yeniden Refah Partisi Ankara Milletvekili Adayı Mehmet Altıngöz Hak Tv'e yayınlanan "Sözüm var" programında Yeniden Refah Partisi'ne karşı yapılan itham dolu konuşmalar karşısında bir açıklama yaptı.

Altıngöz'ün yaptığı açıklama şöyle: 

"15 Mayıs saat 22.00'de Halk TV'de yayınlanan "Sözüm Var" programında konuklar arasında yer alan Kısa Dalga Genel Yayın Yönetmeni Kemal Göktaş'ın Yeniden Refah Partisi'nin kadın politikaları hakkında yaptığı konuşma gerçeği yansıtmamaktadır. Göktaş, Yeniden Refah Partisi'nin kadınların miras haklarının ellerinden alınmasını, çok eşliliği ve kadına şiddeti desteklediğini ifade etmiştir. Bu iddialar son derece üzücüdür ayrıca bu noktada bizler ikna odalarını, kızlarımızın baş örtülerinin zorla çıkarıldığı günleri hala unutmuş değiliz. 

Milli görüşün tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi'nden kadın ve aile politikaları konusunda öğreneceğiniz çok şeyin olduğunuda bilmenizi isteriz.

Taraftarı olduğunuz ve geleceğe dair elle tutulur hiçbir siyasi argümana sahip olmayan 7'li Maşa için deprem,kadın,terör gibi konuları kullanarak oy toplama telaşınızı da ibretle takip ediyor bu konuda Taktiri 28 Mayıs'ta Aziz Türk Milletine bırakıyoruz.

Ancak "Körler sağırlar birbirini ağırlar" anlayışı ile birbirinizi teselli ettiğiniz programların devam edeceğinin müjdesini de şimdiden vermek istiyoruz.

Diğer konuk Edgar Şar'ın ise "İnsanlar birinci seçimde kalbi ile, ikinci seçimde beyini ile seçim yapar" sözü ile ilk turda seçmenin %49.52'sine beynini kullanmamış yakıştırmasını yapması bir siyaset bilimci için son derece ibret vericidir.

Sizler kaleminizi bir tarafa bırakmış ve sözcülüğe savunmuş kişiler olarak tiyatronuza devam ederken, bu millet 28 Mayıs'ta bir kez daha tarih yazarak size ve sözcülüğünü yaptığınız ittifaka en güzel cevabı verecektir.

Bir daha kirli siyasi söylemlerinize Yeniden Refah Partisini ve onun kıymetli teşkilatını bulaştırmamanızı rica eder, tiyatronuzun devamını dileriz."


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fatih Erbakan bugün deprem bölgesini ziyaret edecek!Önceki Haber

Fatih Erbakan bugün deprem bölgesini ziy...

Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti.Sonraki Haber

Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuri Sesigüze...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar