Metehan'ın kahramanları SMA’lı hastalara umut oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Metehan'ın kahramanları SMA’lı hastalara umut oldu
Abone ol
İngiltere'de yaşayan SMA tip1 hastası Metahan bebeğin gen tedavi kampanyası için bir araya gelen gönüllüler diğer SMA hastası bebekler için umut oldu.

Metehan'ın kahramanları harekete geçti

Açıklama yok.


Hedef gönüllü iki milyon yardımsevere ulaşmak

Luton Türk Kültür merkezi başkanı Atilla Üstün ve Londra'da bulunan Avukat Türkan Akbaş öncülüğünde gönüllülerden oluşan hayırseverlerin oluşturduğu 
"£1 to Save a Life,1 Pounda bir hayat kurtar" isimli bir dernek kuruldu.



Sadece £1 Pound bağışla daha fazla çocuk kurtarılabilir
Açıklama yok.


"£1 to Save a Life,1 Pounda bir hayat kurtar" Dernek başkanı Avukat Türkan Akbaş: 

Metehan’ın kampanyası sona erdikten sonra, çocuklar için bu tedavi almayı ümit eden çok sayıda  SMA tip1  hastası çocuğun ailesi bizimle iletişime geçti.

Bu noktada ailelere sırtımızı dönemezdik çünkü bu çocukların hayatları bu tedaviye bağlı ama bu yükün altından tek başımıza kalkamayacağımızı biliyoruz.

Bu nedenle Metehan’ın kampanyası bize ilham verdi ve eğer hepimiz haftada 1 sterlin kadar az bir bağış ile 2 milyon kişiye ulaşabilirsek, o zaman SMA tip1 teşhisi konan gen tedavisi almaya uygun bir çok çocuğa bu tedaviyi yaptırabileceğimizi düşündük.

Yeni kurduğumuz "£1 to Save a Life,1 Pounda bir hayat kurtar" derneğimize lütfen destek olalım. Haftada £1 Ayda sadece £4 bağışlayarak başka bir çocuğa hayat verebilirsiniz. 

Bankanızdan Standing Order yapabilir yada websayfamızı ziyaret edip ordan otomatik talimat verebilirsiniz. Düzenli yardım bağışında bulunacak iki milyon gönüllüye ulaşmaya çalışıyoruz. Hastahaneden gelen "tedaviye uygunluk" raporları ile yardımlar doğrudan hastahaneye tedavi desteği şeklinde aktarılarak yardım edilecek.

Toplanan bağışlar SMA tip1 hastası çocuklardan derneğin listesinde olanlar için gen tedavisine uygun olanların doktor raporlarına bakılarak gen tedavisine uygunluk durumuna ve aciliyet sıralamasına göre bir değerlendirme yapılacak.
Metehan'ın kampanyasında birlikten nasıl kuvvet doğduğunu gördük, şimdi toplumumuzdan bu birlik ruhu ile yine biraraya gelerek başka çocuklara yardım edebilmemiz için bize desteklerini bekliyoruz.

"£1 to Save a Life,1 Pounda bir hayat kurtar" Derneğine email:[email protected] ve www.1poundtosavealife.com web site adresinden ve @facebook.com/1PTSAL
@instagram.com/1ptsal sosyal medya hesaplarından ulaşıp bağışta bulunabiliniyor.

Hasta aileleri ve bağış yapmak isteyenler dernekle iletişime geçebilir.
Açıklama yok.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TUTAP İngiltere'de Türk Turizimini tanıtıyorÖnceki Haber

TUTAP İngiltere'de Türk Turizimini tanıt...

Rusya'dan ABD'ye çok sert sözlerSonraki Haber

Rusya'dan ABD'ye çok sert sözler

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar