TUTAP İngiltere'de Türk Turizimini tanıtıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TUTAP İngiltere'de Türk Turizimini tanıtıyor
Abone ol
TUTAP tarafından 2020 yılında başlatılan,Türkiye'nin ulusal ve uluslararası alanda daha etkili,doğru ve hedef kitlelere ulaşacak biçimde tanıtılması amaçlanan ''Türkiye'nin Kültür ve Turizm Elçileri'' projesine İngiltere'den yoğun ilgi oldu.

Gazeteci ,Turizm Elçisi İsmail Karakaş,Birleşik KrallIık Koordinatör ve Temsilcisi olarak atandı

Geçtiğimiz ay Birleşik krallık TUTAP temsilciliğine atanan İsmail Karakaş ile İngiltere'de Turizme gönül veren Türkiye Kültürünü ve Turizmini tanıtma gönüllüsü Turizim elçilerinin sayısı giderek artıyor.

Bir Fikret Yıldız görseli olabilir

TUTAP Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Yıldız, konuyla ilgili bilgilendirmede bulundu. ''Türkiye'nin Kültür ve Turizm Elçileri'' projesi insanımızın Türkiye'nin tanıtımında daha fazla bilinçlenmeleri,kültürel,tarihsel,doğal ve yöresel zenginliklerimizle donatılarak birer Kültür ve Turizm Elçisi olmaları neticesinde heyecan duymalarını sağlamak amacıyla başlattıklarını söyleyen  Fikret Yıldız;  ''TUTAP, devam eden projeleri, ülke genelindeki faaliyetleri ve Türkiye'mizin turizmine sağladığı katkılar ile yaklaşık 12 yıldır önemli bir misyon üstlenmiştir.

Bu başarıda elbette ki yönetimimizin, ekiplerimizin, temsilcilerimizin, koordinatör ve danışmanlarımızın payı çok büyüktür. Her zaman ifade ettiğim gibi TUTAP Kurumsal duruşunu aile vurgusu ile bütünleştirmiştir. Şahsımda dahil olmak üzere ayrılıklar, yeni katılımlar olabilir, bu doğal süreçler tüm STK'ların yapısında mevcuttur.

TUTAP Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Yıldız;  ‘’TUTAP,( Turizm ve Tanıtma Platformu) Ülkemizin Ulusal ve Uluslararası alanda hak ettiği düzeyde tanıtılmasına yönelik çalışmalar yapan, projeler üreten ve kendi insanımızın tarihimizi kültürümüzü kaliteli materyallerle tanımalarını sağlayan, bu çerçevede girişimlerde bulunan ve 11 yıldır faaliyetlerine devam eden bir sivil toplum kuruluşudur.

TUTAP, 2021 yılında pandemi süreci yaşansa da yurt dışı tanıtımlarına hız kesmeden devam edecek. Aramıza yeni katılan Birleşik Krallık Koordinatörü ve Temsilcimiz Sayın İsmail Karakaş kardeşime başarılar dilerim, ülkemiz adına hayırlara vesile olsun inşallah’’ şeklinde konuştu.

TUTAP Birleşik Krallık Koordinatörlüğü görevine atanan  İsmail Karakaş ise şunları söyledi; ‘’Yurt dışında yaşayan her Türk vatandaşı gönüllü bir Turizm elçisidir.
İngiltere'de Türkiye Turizim elçiliği için büyük bir talep oluştu. Bundan sonra ülkemizi Turizm tanıtma alanında İngiltere'de elimizden gelen desteği vereceğiz.Türkiye'nin Turizm potansiyeline ve tanıtılmasına katkı sağlayacağız.

Türkiye'nin tanıtımında  gönüllü görev almak isteyen herkesi bizimle irtibat kurmaya davet ediyoruz. Yurtdışında Türkiye'nin Kültür, Turizm ve Tanıtma çalışmalarında elimden gelen gayreti göstereceğim.Beni bu göreve beni layık gören başta TUTAP Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Fikret Yıldız Bey ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim. TUTAP Birleşik Krallıkta Turizim elçileri ile birlikte Türkiye'nin Kültür ve  tanıtımına yönelik faaliyetler için projeler hazırlayacak."
Bir İsmail Karakas, yiyecek ve şunu diyen bir yazı 'TUTAP TAP TURİZM ve TANITMA PLATFORMU YURT DIŞI TEMSİLCİLER Anasayfa/ Kurumsal YURT DIŞI TEMSİLCİLER TUTAP, Birleşik Krallık (İngiltere) Koordinatörlüğü ve Temsilciliğine atanarak aramıza katılan değerli Kardeşimize, TUTAP Ailesi olarak başarılar dileriz. Fikret YILDIZ TUTAP Yönetim Kurulu Başkanı İSMAİL KARAKAŞ Birleşik Krallık Temsilcisi' görseli olabilir

İsmail Karakaş Kimdir? BKNZ. https://www.turkishpress.co.uk/ismail-karakas-kimdir-biyografi,36.html

www.tutap.com.tr

http://www.tutap.com.tr/detay_yonetim/ismail-karakas/632

https://www.turkishpress.co.uk/ingiltere/ismail-karakas-tutap-birlesik-krallik-temsilciligine-atandi-h3238.html


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fatih Erbakan: Erken seçim olma ihtimali yüksekÖnceki Haber

Fatih Erbakan: Erken seçim olma ihtimali...

Metehan'ın kahramanları SMA’lı hastalara umut olduSonraki Haber

Metehan'ın kahramanları SMA’lı hastalara...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar