TUTAP'tan Manifesto ilanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TUTAP'tan Manifesto ilanı
Abone ol
Türkiye tanıtma platformu başkanı Fikret Yıldız: "Siyaset Üstü yaşar ve düşünürsek başarabiliriz." Yıldız: "Vatanımıza,Bayrağımıza, Kutsallarııza bağlıysak, Şehitlerimizin ve yetimlerimizin vebalini almak istemiyorsak, vicdanlarımızı rahatlatacak duruş sergileyelim." Dedi.

TUTAP Yönetim Kurulu Başkanıı Fikret Yıldız: "TUTAP Tarafından hazırlanan ve 2025 yılında 100 milyon turist hedeflerimizi ortaya koyduğumuz 2021 yılı Kültür, Turizm ve Tanıtma Manifestomuzu 24 Eylül Salı günü kamuoyu ile paylaşacağız. Ülkemiz adına hayırlı olsun. Türkiye'nin siyaset üstü düşünen en büyük STK'si TUTAP, kendi rekorunu kıracak İnşAllah."

Bir yazı görseli olabilir

SİYASET ÜSTÜ DÜŞÜNÜR VE YAŞARSAK BAŞARABİLİRİZ

Haksızlıklar karşısında ve yapılan yanlışlar karşısında suskun kalanlar, dilsiz şeytan olmanın yanında şeytana hizmet eder konumda oluyor.

Ticari başarıları ve akademik kariyeri olanların Devlet yönetiminde ve kamu idaresinde çok başarılı olacağının kesinlikle garantisi yoktur. Kendilerine layık görülen makamlara gelenlerde aslolan karakter, liyakat, insani ilişkiler, iletişim, istişare ve vicdandır. Bunlardan yoksunsanız ne kadar üniversite bitirdiğinizin, kaç dil bildiğinizin, ekonomik zenginliğinizin hiçbir önemi yoktur.

Kralın çıplak olduğunu söylemeyenler Kralın gözüne girebilir, övgüler alabilir, mükâfatlandırılabilir. Ancak Krala en çok onların zarar verildiği görülse de çok geç olabilir.

Günümüzde kral olmasa da maalesef dik duran, her zaman istişare edin, kapılarınızı herkese açın, halkın ayağına gidin, sorunlara çözüm üretin diyen bir liderin yanına yakışmayan ve onun beklentilerinin tam tersine kendi çıkarları için yoğunlaşan, vicdan yoksunu, helal haram ve kul hakkı bilmez, yalakaların, dalkavukların olduğu bir dönem yaşıyoruz. Tatbikî bu insanların yanında düzgün, işinin ehli adil davranan yöneticilerimizde var onları ayrı tutmak gerek.

Aman konuşmayalım, görmezden gelelim, sessiz kalalım, bana dokunmayan yılan her zaman yaşasın diyen insanların sayısı da çok olunca, toplum aslında haksızlıklarla mücadelede başarısız oluyor, haksızlık yapanları, hırsızları, arsızları cesaretlendiriyorlar.

Vatanımıza,Bayrağımıza, Kutsallarııza bağlıysak, Şehitlerimizin ve yetimlerimizin vebalini almak istemiyorsak, vicdanlarımızı rahatlatacak duruş sergileyelim

Fikret YILDIZ

TUTAP Yönetim Kurulu Başkanı

İSTEYEN HERKES TÜRKİYE'NİN KÜLTÜR VE TURİZM ELÇİSİ OLABİLİR

Türkiye'nin Kültür ve Turizm Elçisi olmak ve şahsınıza özel belge almak için TUTAP Kurumsal İnternet sitemizden başvuru yapabilirsiniz.

www.tutap.com.tr/basvuru

Basvurunuz sonucu yapılan değerlendirme ile Sertifikanız Emaille adınıza gönderilecektir. http://www.tutap.com.tr/sayfa/hakkimizda/2

. www.tutap.com.tr


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dışişleri Bakanlığı: Talep gelse dahi kabul etmeyiz!Önceki Haber

Dışişleri Bakanlığı: Talep gelse dahi ka...

İBB'nin yanan ve bozulan otobüslerinin arkasından büyük skandal çıktı!Sonraki Haber

İBB'nin yanan ve bozulan otobüslerinin a...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar