Ali PALA

Ali PALA

Mail: [email protected]

Dünya BİR’den Küçük mü?

Bu sorunun cevabı şimdilik evet. Çünkü dünyayı binlerce yıldır yöneten tek bir şirket olduğunu, bu şirketin piramidin tepesindeki kişi ve kişiler olduğunu, bu kişilerin 15. yüzyılda ABD topraklarını keşfedip 1776 yılında da bu toprakların üzerinde ABD’nin kurulmasını sağlayarak ilk hamlelerini yapmışlardır. ABD’nin kuruluşunda aynı firavun soyundan olan alman Bavyera kökenli “Adam” isminde bir Yahudi başkanlığında aynı yıl illuminati Yahudi örgütünü kurdurup ABD’nin başına koymuşlardır. ABD’de seçilen her başkanın bu örgüte üye olma zorunluluğunu getirmişlerdir. Günümüze kadar bu örgüte üye olmayan üç başkan öldürülmüştür, iki tanesine de göz dağı verilmiştir. Bu tehlikeleri gören her başkan üye olmak zorunda kalmıştır ve artık piramidin tepesindekilerin istediği sistem oluşmuştur.

Dünyayı yönetebilmenin birinci ayağı Ortadoğu’yu ele geçirmektir ancak 4 tarafı İslam ülkesi olan Orta Doğu Yahudilerin eline nasıl geçecektir. İşte ilk adım 1897 yılında piramidin tepesine bağlı olan Siyonizm kongresinde ortaya atılan bir fikir ile atılmıştır. Hedef Ortadoğu’da dört tarafı Müslüman ülkesi olan Filistin toprakları üzerinde, aynı firavun soyundan olan Yahudi bir İsrail devletinin kurulması piramidin planıydı. Filistin topraklarında İsrail devletinin kurulması için ABD ve İngilizler kesenin ağzını açtılar ve her bir Yahudi gelip Filistin’den topraklar almaya başladılar işte o zaman bugünkü Gazze’nin kaderi hazırlanmaya başladı. İsrail yani Yahudiler en çok da Gazze bölgesine ağırlık verdiler ve bugün 360 km’lik bir alana iki buçuk milyon Gazze’li hapsettiler dört tarafı İslam ülkeleriyle çevreye olan Filistin topraklarında İsrail Yahudi devleti niçin kuruldu? Hedefleri neydi? bunları bir önceki yazımda tarih tarih anlatmıştım ancak İsrail’in kuruluşunun perde arkasını yazmamıştım. Şimdi bu konuya biraz değinmek istiyorum.

Değerli okurlarım İsrail piramidin tepesindekilerin talimatlarıyla kurulan bir terör devletidir. İsrail tarihine baktığımızda kan, gözyaşı görürsünüz çünkü piramidin tepesi İsrail’e ne talimat verirse İsrail onu yerine getirmek zorundadır. Bu talimatlar direkt piramidin tepesinden İsrail’e değil, CEO’ları olan ABD gibi ülkelere verilir, ABD’de İsrail’e talimatları iletir. Şimdi bütün dünyaya soruyorum eli kanlı İsrail bütün dünyanın gözü önünde bu kadar soykırımı yapacak, hastaneler, camiler, kiliseler, ambulanslar hatta mülteci kampları vuracak, kadın, çocuk yaşlı demeyip öldürecek ve beni kimse durduramaz diyecek 8 milyon İsrail, bir buçuk milyar İslam dünyasına kafa tutacak ve hiç kimse İsrail’e dur demeyecek, bu cesareti nereden aldığı şimdi daha net ortaya çıktı. İsrail’in soykırımına ilk sesini çıkaran Avrupa ülkesi olan İspanya bütün oyunları bozdu ve İsrail’in soykırımına hayır demek için BM Genel Sekreteri Guterres BM 99. maddesini devreye sokarak acil toplantıya çağırdı. Toplantıya 15 ülke katıldı 13 ülke savaşa hayır derken İngiltere, vicdanını acıta acıta piramidin başından gelen emirlere ilk defa kısmen uyarak çekimser kaldı. ABD yine talimatlara harfiyen uyarak savaşa evet dedi işte dünyanın “BİR” den şimdilik küçük olduğunu, ABD’nin tek başına savaşa evet demesiyle konseyin taleplerini reddedip İsrail’in soykırımına devam etmesine karar verdirerek görmüş olduk.

 İşte yazının başında bunu sormuştum ya dünya “BİR” den küçük mü? Bütün dünya hayır dedi ABD tek başına evet deyip Birleşmiş Milletler Konseyi’ni yerle bir etti o zaman şimdi tekrar soruyorum Birleşmiş Milletler niçin kuruldu? Eğer görevini yerine getiremiyorsa niçin hâlâ varlığını sürdürüyor? Şimdi ABD’ye soruyorum Eyyy ABD o öldürenler İsrail, ölenler Filistinli Müslümanlar olmasaydı BM oyunun rengi ne olurdu? Birleşmiş Milletler konseyinden hemen ateşkes çıkmaz mıydı? Merak ediyorum dünyanın gündeminde olan Rusya ve Ukrayna savaşı ne oldu? Ben söyleyeyim piramidin tepesi kısmen de olsa istediğini almış gibi görünüyor, çünkü bu savaşta onlarca Rusya ve Ukrayna askeri öldürüldü. Peki bunun sorumlusu kimdir elbette ki piramidin tepesinde kişilerin CEO’su olan ABD’dir ve batıdır. Nasıl olsa Irak, Libya, Suriye, Mısır gibi ülkeleri birbirine düşürüp iç savaş çıkartarak parçaladılar. Binlerce insan öldü hiç kimse hesap sormadı bugün kendi ülkesinde kendi vatandaşları soykırıma uğruyor ve bugün Filistin Dışişleri Bakanı Birleşmiş Milletler konseyine gidiyor ağzını mühürlüyor. Gazetecilerin sorularına dahi cevap veremiyor çünkü can güvenliği olmadığını biliyor. 

Değerli okuyucularım benim 6 aydır yazdığım yazılarımı alıp saklayın en fazla 2040 yılına kadar piramidin tepesinin bu saltanatı bitecek. Başta ABD, İngiltere mutlaka hesap verecektir. Çatlak sesler yükselmeye başladı. Birleşmiş Milletler konseyinde 13 ülke savaşa hayır dedi İngiltere ilk defa ABD’ye rağmen çekimser kaldı ama artık Çin, Rusya, Türkiye ve Avrupa’nın bazı ülkeleri seslerini yükseltmeye başladılar. Örneğin 10.12.2023 tarihinde Putin, Netanyahu ile görüştü ve Putin Netanyahu’ya tepkisini koymaya başladı, Netanyahu ise şaşkına döndü. Çin kendi planlarını hazırlıyor, Türkiye her geçen gün hızla güçleniyor. 2040 yılına kadar yeni bir dünya düzeni mutlaka kurulacaktır. İşte o zaman herkes, her ülke hak ettiği mükafatını da cezasında alacaktır  

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar