Ali PALA

Ali PALA

Mail: [email protected]

MECLİS BAŞKANIMIZ NUMAN KURTULMUŞ’UN DİKKATİNE

Türkiye Cumhuriyeti’nin değerli Meclis Başkanı ve değerli milletvekillerimiz, yüce meclisimize eğer karbon ayak izi ile ilgili bir kanun teklifi gelirse bu teklifi gündeme bile almadan reddetmelisiniz. Çünkü bu da piramidin tepesindekilerin yeni bir oyunudur ve bugüne kadar oynanan en büyük oyundur. 1997 yıllarında Oktay Babuna diye bir doktor çıktı, ben kansere çözüm bulacağım diyerek Türkiye’de kan toplamaya başladı ve 120.000 ünite kan topladı. Aslında bu kanlar piramidin tepesinin bir ayağı olan ABD’de faaliyet gösteren tavistok grubuna gönderilecekti, ben bu tehlikeyi gördüm rahmetli Osman Durmuş’a söyledim, bakan durmuş hemen müdahale etti ancak 20.000 ünite kan gönderilmişti. Bu kanlarla 7 nesil geriye giderek genlerimize giren tavistok 2000’li yıllardan sonra ülkemizde kuş gribi ve domuz gribi gibi birçok hastalıkları başlattı. 2019 yılında aynı grup Covid-19 diye bir virüs ürettiler, bu virüsle bütün dünyada ölümlere sebep oldular. Ben o zaman da bunun bir oyun olduğunu açıklamıştım. Bugüne kadar piramidin tepesi Ortadoğu’da söz sahibi olan ülkeleri içten parçaladılar veya örneğin Afganistan ve Irak gibi ülkeleri vurarak parçaladılar. Irak’da nükleer silah var diyerek vurdular hiçbir şey çıkmadı, Afganistan’a el Kaide’yi ülkenizde barındırıyorsunuz, El Kaide bizim ikiz kulelerimizi vurdu dediler ama ne tesadüftür ki ikiz kulelerde 3000 Yahudi çalışırken ikiz kulelerin vurulduğu gün hepsi izinliymiş! Bir tane Yahudi ölmedi. İkiz kuleleri vuran El Kaide Afganistan’da kalıyor diye Afganistan’ı vurdunuz ancak bugün piramidin tepesinin onayı ile Afganistan’ın başına El Kaideyi getirdiniz ve Afganistan’ın yönetimini El Kaide’ye teslim ettiniz. Piramidin tepesi bugüne kadar büyük İsrail devletini kurup Orta Doğu ve bütün dünyayı tek elden yönetme planları için İran üzerinden Hamas’a destek vererek İsrail’e füze attırdılar, hedef Filistin’i haritadan silmekti yine ne tesadüftür ki Hamas İsrail’e saldıracak; Mossad’ın , CIA’nın haberi olmayacak ve saldırının olduğu gün ABD uçak gemileri Akdeniz’e geldi. ABD’den bu gemiler nasıl geldi uçaklara yükleyerek mi gönderdiniz! 

İsrail’i, İran’a karşı korumak istediğinizi söylüyorsunuz ama artık bu oyunları vatandaş yemiyor. ABD zaten İran’la beraber hareket etmiyor mu? Ola ki Türkiye ansızın bir gece İsrail’i vurur diye önlem aldınız. Türkiye, İsrail’e vurmaya karar verirse buna hiçbir güç engel olamaz, artık piramidin tepesindekiler savaşlarla Ortadoğu’yu ele geçiremeyeceklerini anladılar, yolun sonunun görüldüğünü gördüler. Yazımın başında da söylediğim gibi yeni bir oyun hazırladılar ve pilot ülkeler seçtiler, bunlardan biri de ülkemizdir. Burada hedef firavun dönemlerinde malum tanrıcılık iddiasının günümüzde devam etmesini sağlamak ve insanların beyinlerini teslim almaktır. 

Artık günümüzde sentetik gıdalar ve suni embriyo ile yapay döllenmeyi gerçekleştirdikleri anda artık tanrı biziz diyerek, tanrıya karşı kudret iddiasına gündeme getirmek için tüm dünya devletlerinin halklarını köle şekline sokmak ve devamında köleleştirilmiş olan devletlerin halklarının mecburen piramidin tepesindekiler ne derlerse onu yapmak zorunda olacaklarını ve şeytana tapmak zorunda olmalarını sağlamaktır. Onun için bugün veya başka bir zaman karbon ayak izi ile ilgili yüce meclisimizden gelecek bir kanun teklifine çok dikkatli olmak zorundayız. Karbon ayak izi kişilerin kurum ve kuruluşlarının hatta binalarımızın tüm faaliyetleri ile ilgili olan ton cinsinden ifade edilen toplam seragazı emisyon miktarıdır. Karbon ayak izi aynı zamanda ekolojik ayak izinin önemli bir bileşenidir. Karbon ayak izi dördüncü yüzyılda Çin’de kullanılan başta petrol olmak üzere birçok alanda kullanılan fosil yakıt çeşididir. Erişilmesi kolay olduğu için günümüzde de tüketilmektedir. 

Peki fosil yakıtların karbon ayak iziyle nasıl bir bağı vardır. Çünkü bazı fosil yakıtları kullanım sırasında küresel ısınma ve iklim değişikliğinin en önemli kaynağıdır. Seragazı açığa çıkar çıkmaz sera gazından karbon ayak izi oluşur. Bu tehlikeyi Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan gördü ve piramidin tepesinin oyununu bozmak için sıfır atık geri dönüşüm projesini başlattı. Bugün ülkemizde elbette ki milli gelirimize çok büyük faydası oluyor ama milli gelirimizden daha fazla karbon ayak izinin büyümesinin önünü kesmiş oluyor çünkü ülkemizde tonlarca naylon poşetler seragazı olup doğaya katılacaktır. Sıfır atık sayesinde ise bu tehlikenin önü kesilmiş oldu.

17.12.2023 Pazar günü Beyaz Tv’ ye katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, benim aylardır, yıllardır anlattığım piramidin tepesindeki güçleri, neler yapmak istediklerini aynı benim yazımı okurcasına anlattı. Genel Başkan Fatih Erbakan’a da teşekkür ediyorum. Erbakan ‘da dünyayı kimlerin yönetmeye çalıştığını ve bugün de yazımda kaleme aldığım karbon ayak izinin ülkemiz için hangi tehlikeleri barındırdığını anlattı. Ben de bu tehlikeleri gördüğüm için 17 yıldır anlatmaya çalışıyorum ve bugün de diyorum ki Yüce Meclisimiz piramidin tepesinin sözünü değil bizim Türkiye Cumhuriyeti yüce meclisimizin sözü ve alacağı kararlar geçerli olsun istiyorum. Yüce meclisimiz bu tehlikeyi görecektir ve doğru olanı yapacaktır inancındayım.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar