Bahaeddin Hocahuseyinoğlu

Bahaeddin Hocahuseyinoğlu

Mail: [email protected]

SİZ UZAYA GİTMEK İSTEDİNİZDE BAŞÖRTÜSÜMÜ ENGEL OLDU

Ben seksenli ve doksanlı yılları hatırlıyorum da diğer söylenilen adıyla “ Eski Türkiye, kişilerin yaşam tarzları sürekli gündemdeydi sakallı, sakalsız açık kapalı, dinli dinsiz bu söylemler hep konuşulurdu mazlum kitleye hep eziyet edilirdi başörtülü kızlarımız üniversite kapılarında işkence yapılırdı okulu alınmaz okuldan atılırdı. Onca kızımız o günlerde okullarını bitiremediler okul kapısı yüzlerine kapatıldı içeri girenler ise ikna odalarında zorla başörtülerinden uzaklaşmaları istenmiş sanki o başörtüsü yaratanın emri olan o başörtüsü ilerlemeye teknolojide kalkınmaya engelmiş sanki…


    Ne oldu birkaç gün önce uzaya giden Astronotumuz Alper Gezen Avcı bir başörtülü Annenin evladıydı. Bu başörtüsü onun uzaya gitmesine engel mi oldu zamanındaki insanlar ne diyordu gerici yobaz. Şimdi bu ispatlanmış oldu onca insanın zulme uğramasıyla mı ancak anlaşılacaktı? Bu toplumun ilerlemesini istemeyen bizzat o günlerde bu topluma o işkencelere ve zulme reva görenlerdi o kızlarınızın başlarındaki örtüye ellerini uzatma cesareti gösterdiler. Evet bu toplumun yıllarını yiyenler geri kafalılar insanın giyimine karışmasına karşı çıkanlardı. Çünkü uzaya çıkmaya engel o başının üstündeki baş örtüsü  değil kafanın içindeki akıldı o akıl kullanılırsa işte Alper Gezer Avcı gibi daha nice Astronotlar ve bilim adamları yetiştirilir buna ne kişinin sakalı ne de başörtüsü engel olur bizzat o medeniyet ve kültür buna kavuşulmayı emreder tıpkı Allah resulü (s.a.v)’in emrettiği gibi “İlim Çin’de de  olsa onu alınız Çünkü ilim Müslümanın yitik malıdır.” art niyetliler bu gibi çeşitli konuları istismar ederek toplumdaki kaos oluşturma niyetindeler.


    Bugünler önceden tekrarlanan bu senaryolar tekrarlanmakta toplumda infiale ve kargaşaya meydan vermeye çalışmakta toplumun huzurunu bozmaya çalışmaktalar burada milletimizin uyanık olması bu oyununa kuranların oyununa gelmemeliyiz. Bu oyunlar hep Yahudi oyunu veya Bizans oyunu da diyebiliriz eskilerimizin tabiriyle… Kelimeyi tevhidi taşıyana yumruk atmak başörtülü teyzenin boğazını sıkmak bunlar tesadüfi değil bilinçli yapılan tahrik oyunları ama Allaha şükürler olsun ki toplumumuz bilinçli bu kahpelerin mosad uşaklarının oyununa gelmiyoruz ve sürekli şekilde buna dikkat edelim ve bu kurulan oyunlara gelmeyelim. Çünkü şeytanın oyunları bitmez hassas olduğumuz bu günlerde daha dikkatli olmalıyız. Büyük Türkiye’nin önüne takoz koymaya çalışıyorlar ve buna devam edecekler bizde her an uyanık olmalıyız ve uyanık olacağız.


    Bu olup bitenler Gazze olaylarından asla bağımsız olan olaylar değildir az önce dediğim gibi mosad şeytani hile ve tuzaklarına devam etmekte. Çünkü Türkiye Gazze’de yapılan soykırımı dünyaya duyurmakta bunu engel olmak için  Yahudi her şeytanlığı ortaya koyacak bizde gereğini yapacağız yapmak zorundayız.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar