Yücel Yılmaz: Bu binalar Ayvalık'a yakışmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yücel Yılmaz: Bu binalar Ayvalık'a yakışmıyor
Abone ol
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir turunda bulunan İstanbul Gazete TV ve İnternet Habercileri Derneği ile bir araya geldi. Göreve geldiği günden beri neler yaptığını ve bundan sonra yapmayı düşündükleri projelerini gazetecilere açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz İstanbul Medya Derneği'na bağı gazetecier ile beraber  Adrina Termal Health & Spa Hotel'de bir araya geldi.

Prgramda açıklış konumasını yapan İstanbul Gazete, TV ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız, "Biz bu zamana kadar tarafsız ve doğru habercilik yapmaya özen gösterdik. Bundan sonraki süreçte de aynı çizgide yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Hedefimiz Doğru Haberleri Okuyucuya ulaştırmak

Yıldız; "Bizim amacımız halkımızın doğru bilgi edinmesidir. Biz bu doğrultuda yürümeye ve de her türlü şart ve ortamda insanların ihtiyacı olan haberleri, onlara ulaştırmak için gece gündüz demeden doğru haberleri ulaştırmaya ve uğurda çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yarım Kalan İşleri Bitirdik

Yıldız'ın ardından konuşmalarını yapmak için kürsüye çıkan Balıkesir Büyükşehr Belediye Başkanı Yücel Öztürk gazetecilere yaptığı açıkamada, göreve geldiği günden bu zamana kadar olan yaptığı hzmetleri anlatırken "Bizler bir önceki dönemden yarım kalan işleri bitirmeyi hedeflemiştik. Şükür ki bir önceki dönemden kalan tüm yarım işleri kısa bir zaman içerisinde bitirmeyi başardık" dedi.

Ayvalık'ın yüksek binaların yıkılması Gerekiyor

Başkan Yücel konuşmalarının devamında Ayvaık lçesi'nin doğal haline değinirken, İlçenin sorunu olan yüksek bnalardan şikayet etti. 

Yüce: "Ayvalık İlçemizin mistik dokusunu kaybetmesine veslie olan bu binaların derhal yıkılması gerekir. Bizler bu ilçemizin doğal yapısın bozulmasına asla izin vermeyeceğiz. Ayvalık ilçemiz 2 bin 800 tescilli binamız ile UNESCO'ya tescilli durumu yaptık" dedi.

Başkan Yılmaz; "Artık bu çirknliğe brir son vermemiz gerekyor. Çünkü bu binalar şehrimize hiç yakışmıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DAVAM HABER

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erbakan iktidara yüklendi: Ne adalet kaldı ne kalkınma!Önceki Haber

Erbakan iktidara yüklendi: Ne adalet kal...

Kaz dağlarını kimseye yedirmeyizSonraki Haber

Kaz dağlarını kimseye yedirmeyiz

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar